Jouw unieke Zielsgids!

Heb je weleens meer over jouw ziel willen weten?

Heb je je weleens afgevraagd:

 • Wat jouw voornaamste gaven zijn?
 • Hoe je op zielsniveau in elkaar zit?
 • Hoe je je leven kunt inrichten zodat je jouw zielskwaliteiten volop kunt benutten?
 • Hoe je kunt herkennen als je in situaties verzeild bent geraakt die absoluut niet resoneren met jouw ziel?
 • Of je een walk-in bent?
Jouw unieke Zielsgids geeft je antwoorden op deze vragen en nog veel meer!
 
Jouw Zielsgids wordt samengesteld aan de hand van een reading van jouw Akasha Kronieken. Zo kom je precies te weten wie je bent op zielsniveau, wat je gaven zijn en hoe jij gemaakt bent om te leven.

Je Zielsgids is het ideale uitgangspunt om jouw zielsmissie te gaan leven!

De Zielsgids bevat onder andere:

De energetische matrix van je ziel: dit is letterlijk de energie waarvan je bent opgebouwd. Elke ziel heeft 8 verschillende energetische kwaliteiten (compassie, manifestatie, orde, liefde, communicatie, waarheid, kracht en wijsheid). De verhouding hiervan bepaalt wat jouw gaves en valkuilen zijn. In de Zielsgids kom je precies te weten hoe jouw energetische matrix in elkaar zit en wat dit voor jou betekent.

Je energetische matrix op dit moment: In dit deel kom je te weten in welke verhouding je de 8 energetische kwaliteiten nu in je leven gebruikt. Door deze naast de matrix van je ziel te leggen geeft het je inzicht in de manieren waarop je nog niet helemaal authentiek bent.

De energie van de oorsprong van je ziel: In dit deel kom je te weten hoe de energie van de oorsprong van je ziel jouw voorkeuren beïnvloedt en wat jij nodig hebt om in je kracht te kunnen staan.

Je zielsspecialisaties: Kom te weten welke zielsspecialisatie(s) je hebt en wat dat voor jou betekent.

Je huidige energetische staat: in dit deel kom je te weten hoe het nu staat met je spirituele bewustzijn, hoe de verbinding met je hoger zelf is, of je een walk-in bent, hoe jouw toegang tot spirituele hulpbronnen is en wat je huidige capaciteit voor verandering is (inclusief bijbehorende sterke punten en valkuilen). Indien één van deze niet optimaal zijn geef ik je ook tips om deze te te verbeteren.

Stappenplan om overweldiging tegen te gaan: Je krijgt veel informatie in de zielsgids en dit kan dus overweldigend zijn als je met alles tegelijk aan de slag wilt. Om je op weg te helpen zit er een stappenplan bij dat je kunt volgen om met je Zielsgids aan de slag te gaan zonder dat het overweldigend wordt.

Zij gingen je voor:

Zielsgids

147
 • PDF rapport over jouw ziel
 • Gebaseerd op een reading van jouw Akasha Kronieken
 • Inzicht in onder andere je gaven, je valkuilen, je zielsspecialisaties
 • Inzicht in jouw huidige bewustzijnsniveau, je hoger zelf, jouw toegang tot spirituele hulpbronnen
 • Inclusief een "anti-overweldigings"-stappenplan om op een gestructureerde manier aan de slag te gaan met jouw Zielsgids
 • Het ideale uitgangspunt om jouw zielsmissie te gaan leven!

De Zielsgids is ideaal als je zelf aan de slag wilt met je zielsmissie.

Ik ben Karin en ik heb intussen voor behoorlijk wat zielen in hun Akasha Kronieken mogen duiken om informatie boven te halen over wie ze zijn op Zielsniveau. Elke keer weer is het een feest van herkenning, soms hilarisch en soms ook een vertwijfeld: ehh ja, dat doe ik inderdaad… 

Hoe dan ook, elke reading opnieuw geeft praktische aanknopingspunten over hoe je in het dagelijks leven meer ruimte kunt maken voor je zielskwaliteiten en hoe je er voor zorgt dat je in je kracht staat. Als je er echt werk van maakt om de informatie uit de reading te gaan implementeren in je leven, dan zul je merken dat je grote stappen maakt in je spirituele ontwikkeling.

De Zielsgids is ideaal als je zelf aan de slag wilt gaan of als je nog niet weet of je klaar bent voor een commitment van drie maanden zoals in mijn ‘Leef je zielsmissie’-programma.