Wil jij weer leven in plaats van overleven?

Dan ben je hier aan het goede adres!

Grote kans dat je al vanaf kinds af aan en waarschijnlijk ook al in vorige levens jezelf aanpaste en deed wat anderen van jou verwachtten. En dat zit nu zo diep in jouw geworteld dat het je dat nog steeds doet en daardoor lukt het maar niet om voor jezelf te kiezen.Ik ben hier om jou te helpen om jouw leven te gaan leiden. Alles wat ik doe is erop gericht om jouw te helpen om te stem van je ziel weer te vinden en daar naar te leren luisteren. Je krijgt van alle kanten signalen die je kunnen helpen om voor jezelf te kiezen, maar als je niet weet hoe je deze kunt interpreteren dan gaan ze aan je voorbij.

Afhankelijk van waar je staat in jouw persoonlijke reis naar jezelf kan ik je op verschillende manieren verder helpen:

Ben je meer een ‘doe-het-zelver’ die liever zelf bezig gaat? Kijk dan eens bij de cursus ‘Het leven overkomt je niet’ of de zelfliefde-challenge. Of kijk eens naar de Transformatiecirkel.

Of zit je zelf vast en vind je het fijn als er iemand van buitenaf eens met je meekijkt? Dan kan een reading van je Akasha Kronieken erg verhelderend zijn! In de ‘Blauwdruk van je Ziel’-reading kom je meer te weten over jouw ziel, in de mini chakra reading kom je te weten welk chakra het meeste uit balans is en de energetische zuivering van je woning kan erg helpen als je je niet meer comfortabel voelt in je eigen huis.