Akasha reading: blokkades

Als je eenmaal weet wie je op Zielsniveau bent (met behulp van een Minireading of Zielsgids) dan kunnen er verschillende redenen zijn voor een vervolgreading:

  • Je herkent absoluut de omschrijving van wie je bent op Zielsniveau en je weet ook wel dat de gaves die omschreven zijn in de Zielsgids jouw gaves zijn, maar je hebt het idee dat ze er (nog) niet uit komen.
  • Er speelt een specifieke situatie in je leven waar je heel graag meer inzicht in wilt hoe deze situatie heeft kunnen ontstaan en wat je er aan kunt doen of wat het je vertelt.
  • Je probeert je leven te veranderen, maar op de een of andere manier loop je steeds vast… Je hebt het idee dat je in cirkeltjes rond blijft rennen, je hebt al heel erg hard aan jezelf gewerkt, maar per saldo is er nog niet bijzonder veel veranderd.
In al deze gevallen in er vaak sprake van energetische blokkades die je in de weg staan. Inzicht in hoe deze blokkades ontstaan zijn, hoe ze je nu nog beïnvloeden en natuurlijk het verwijderen ervan kunnen je dan enorm vooruit helpen! En dat is precies waar een blokkades-reading om draait.

Everything in your life is a reflection of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice.

Dit is helemaal waar. Alleen voor de praktische toepassing van deze uitspraak is er één probleem… Hoe weet je welke keuzes hebben geleid tot het resultaat wat je eigenlijk niet wilt?

Energetisch gezien zijn oorzaak en gevolg heel erg rechtlijnig. We zijn alleen niet gewend om op deze manier naar ons leven te kijken. En daardoor kunnen we het idee krijgen dat het leven ons overkomt. Niks is minder waar! 

Hoe ziet een blokkades-reading eruit: 

In een vervolgreading kijk ik welke blokkades je nu in de weg staan en hoe deze ontstaan zijn. We hebben een zoom-call waarin we de reading bespreken en de clearing activeren. Daarna heb je nog twee weken toegang tot mij via WhatsApp zodat je al je vragen kunt stellen en ik je eventueel op weg kan helpen om ook echt aan de slag te gaan met de bevindingen uit de reading. 

Wat kun je verwachten in een reading?

We bekijken wat er gebeurd is in de voorgaande levens waarin je blokkades hebt opgedaan die je tot op de dag van vandaag beïnvloeden (ik weet van tevoren nooit hoeveel levens er naar boven komen in een reading, dat kan er één zijn of meerdere, maar net wat je nu tegenhoudt en waarvan je klaar bent om het ook echt achter je te laten. In theorie kan het ook zijn dat ik nu alleen blokkades boven krijg die in dit leven ontstaan zijn, al heb ik dat in de praktijk nooit meegemaakt). 

Helderheid hoe de blokkades in dat voorgaande leven ontstaan zijn en hoe ze je nu nog potentieel beïnvloeden. Hierdoor krijg je enorm veel inzicht in je eigen energie en krijg je de gelegenheid weer in je kracht te gaan staan doordat je nu precies weet hoe je jezelf uit je kracht zet.

We kijken naar eventuele blokkades die in dit leven ontstaan zijn en hoe deze je potentieel beïnvloeden. Dit geeft je inzicht in hoe je oude situaties terug laat komen in je leven en wat je anders kunt doen om ze definitief achter je te laten.

Huiswerk voor het definitief verwijderen van de blokkades: in de call licht ik een en ander toe, maar de korte versie: ik (of wie dan ook) kan geen blokkades bij jou weghalen, dat doe je uiteindelijk altijd zelf. Wat ik wel doe is als het ware een intentie in jouw Akasha Kronieken plaatsen om de blokkades te verwijderen, zodat jij die met jouw goedkeuring en intentie om de blokkades te verwijderen activeert.

Huiswerk om je te helpen om in te tunen op hoe de blokkades jou precies beïnvloeden en hoe je andere keuzes kunt maken die meer in alignment zijn met wie je bent op zielsniveau. Dit gaat je helpen om de invloed van de blokkades echt achter je te laten, zodat de clearing geen tijdelijke boost geeft, maar een definitieve verandering van je energie in gang zet.

WhatsApp begeleiding achteraf: Zeker bij deze reading is het heel belangrijk dat je er echt in duikt en de informatie die je krijgt niet alleen als informatie aanneemt, maar er ook echt mee aan de slag gaat. Daarvoor is het belangrijk dat je de gewoontes en copingsmechanismes die je in je leven hebt ontwikkeld op basis van je blokkades goed gaat herkennen. Om je verder te begeleiden in dit proces kun je me dus alle vragen die je hebt over het toepassen van de reading stellen, zodat je niet met onbeantwoorde vragen of onduidelijkheden achterblijft.

Zij gingen je voor:

Akasha Reading: Blokkades

297
  • Zoom call waarin we de reading bespreken en de clearing activeren
  • Inzicht in blokkades uit voorgaande levens, hoe deze ontstaan zijn en hoe ze je nu nog beïnvloeden
  • Inzicht in blokkades die in dit leven ontstaan zijn en hoe ze je nu nog beïnvloeden
  • Inclusief concrete 'huiswerkopdrachten' om de clearing van de blokkades te verankeren en de patronen die gebaseerd zijn op de blokkades definitief achter je te laten.
  • Het ideale uitgangspunt om de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ik ben Karin en ik heb intussen voor behoorlijk wat zielen in hun Akasha Kronieken mogen duiken om informatie boven te halen over wie ze zijn op Zielsniveau. Elke keer weer is het een feest van herkenning, soms hilarisch en soms ook een vertwijfeld: ehh ja, dat doe ik inderdaad… 

Hoe dan ook, elke reading opnieuw geeft praktische aanknopingspunten over hoe je in het dagelijks leven meer ruimte kunt maken voor je zielskwaliteiten en hoe je er voor zorgt dat je in je kracht staat. Als je er echt werk van maakt om de informatie uit de reading te gaan implementeren in je leven, dan zul je merken dat je grote stappen maakt in je spirituele ontwikkeling.

De vervolgreading is ideaal als volgende stap in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.