Van Overleven naar het leven van je Zielsmissie

Van Overleven naar het leven van je Zielsmissie is hét programma voor jou als je het idee hebt dat je vooral aan overleven bent in plaats van aan het leven en daar eigenlijk wel klaar mee bent en bewuster wilt gaan leven om je Zielsmissie te kunnen gaan leven.

Wil jij bijvoorbeeld:

 • uitvinden wat je Ziel wil ervaren?
 • meer tijd voor jezelf;
 • niet meer op de automatische piloot leven;
 • tijd, energie en focus hebben om de dingen te doen die je wilt doen (maar die nu toekomstmuziek blijven omdat je er simpelweg niet aan toe komt);
 • in je kracht komen te staan;
 • jouw eigen leven te gaan leiden waarvoor je hier gekomen bent?

Dan is het programma “Van Overleven naar Leven” wellicht iets voor jou!

Leef jij vooral op de automatische piloot?

Heb je het gevoel dat je vooral aan het overleven bent?

Heb je het idee dat je vooral op de automatische piloot leeft?

Heb je het idee dat je leven aan je voorbij gaat zonder dat je echt leeft?

Gaan je dagen voorbij, gevuld met vanalles, maar heb je het idee dat je niet toe komt aan wat er echt toe doet?

Herken je jezelf hier in? En is het tijd om dit achter je te laten? Dan wil ik je heel graag uitnodigen voor de cursus ‘Van Overleven naar het leven van je Zielsmissie’.

Je Zielsmissie leven doe je niet op de automatische piloot. Daarvoor is het nodig om bewust in het leven te staan.

Welkom bij de cursus 'Van Overleven naar het leven van je Zielsmissie'

In de cursus leer je om uit je automatische piloot te komen, zodat je in staat bent om bewust te leven. Je gaat op een andere manier naar jezelf en de keuzes die je maakt kijken. 

In de cursus gaan we aan de slag met een aantal thema’s die jou gaan helpen om uit je automatische piloot te komen en bewust te gaan leven.

Allereerst ga je voor jezelf duidelijk krijgen wat je Ziel wil ervaren. Zeker als je al heel lang op de automatische piloot leeft is de kans heel erg groot dat je geen flauw idee hebt wat je zelf eigenlijk wilt. Je hebt je al zo lang laten leiden door wat anderen van je wilden en door je copingsmechanismes die je in je jeugd hebt opgedaan dat je geen flauw idee meer hebt wat je eigenlijk wilt. Maar bewust leven begint juist bij weten waar je naar toe wilt. Vandaar dat dit ook het begin is van de cursus.

En daarna gaan we een begin maken aan het dichten van het gat tussen je huidige situatie en wat jouw Ziel wil ervaren. Om je een idee te geven een greep uit waar we in de rest van de cursus mee bezig gaan:

– Je gaat werken aan je energetische intelligentie: je leert intunen op de energie van de keuzes die je maakt, de energie van je intenties en van de omstandigheden in je leven. Op die manier kun je op een energetisch slimme manier (dus zonder heel hard te werken) het gat gaan dichten tussen je huidige situatie en jouw intentie. 

– We gaan aan de slag met zelfcompassie: in overlevingsmodus zijn we vaak zo gericht op wat de buitenwereld van ons wil (of hoe we onszelf veilig kunnen houden) en vaak zijn we daar erg goed on geworden door vooral heel streng voor onszelf te zijn. Perfectionisme, jezelf opofferen, anderen op de eerste plaats zetten: dat zijn thema’s waar je waarschijnlijk heel bekend mee bent. Zelfcompassie, kijken naar waar jij behoefte aan hebt en lief voor jezelf zijn komen waarschijnlijk niet echt in je repertoire voor (of hooguit om mee aan de slag te gaan nadat je alles hebt gedaan wat eerst moet waardoor je er simpelweg niet aan toe komt). Tijd dus om daar verandering in te brengen!

– In overlevingsmodus zijn we vaak energetisch gezien terecht gekomen in een wirwar van allerlei patronen en energie uitwisselingen die het lastig maken om voor onszelf te kiezen. Je gaat dan ook inzicht krijgen in de voornaamste energetische patronen die jou er van weerhouden om in je kracht te gaan staan en jouw eigen leven te gaan leiden. Meer inzicht in deze patronen gaat zo zoveel opheldering geven over waarom het soms zo verschrikkelijk moeilijk kan zijn om dingen ‘gewoon’ anders te doen of om ‘gewoon’ nee te zeggen. Inzicht hierin gaat je enorm helpen om ook echt de stappen te gaan zetten die jou verder gaan helpen.

– We duiken in de mindset van verandering. De overlevingsmodus veranderen in bewust leven is niet alleen ‘anders naar het leven kijken’. Als je echt bewust wilt gaan leven dan ontkom je er niet aan om ook echt dingen anders te gaan doen. En verandering kan lastig zijn, maar met een ondersteunende mindset wordt het allemaal een stuk behapbaarder. Zeker als je van jezelf weet dat je de neiging hebt om dingen eindeloos te overdenken zonder in actie te komen gaat dit onderdeel van de cursus een verademing voor je zijn!

– En last but not least ga je leren hoe je binnen enkele weken (of sneller) al kunt weten of het door jou ingeslagen pad je ook echt gaat brengen naar waar je heen wilt. Dus nooit meer eindeloos doorploeteren op een doodlopende weg in de hoop dat het je toch ergens toe leidt. We bouwen verder op je nieuw verworven energetische intelligentie zodat je snel bij kunt sturen indien nodig zodat je hard werken zonder resultaat voor eens en voor altijd achter je kunt laten.

Leer op een energetisch slimme manier je leven te veranderen in plaats van door hard te werken en eindeloos door te ploeteren zonder enig idee te hebben of je op een dood spoor zit.

Deze cursus is voor jou als je:

– Het idee hebt dat je vooral aan het overleven bent en je het idee hebt dat er meer in je leven zit voor jou. Je komt wel door de dagen heen, maar je hebt het gevoel dat je wordt geleefd. Je hebt niet het idee dat dit nou het leven is waarvoor je hier gekomen bent en dat er meer voor je mogelijk is. Maar je zit zo vast in verplichtingen en gewoontes dat je geen idee hebt waar te beginnen;

– Van jezelf weet dat je ondanks alle goede voornemens toch moeite hebt om ook echt aan de slag te gaan om alles wat je over jezelf en het universum weet ook echt toe te gaan passen. Je weet intussen veel en je ziet de potentie, maar op de een of andere manier gaan de dagen, weken en maanden voorbij en je komt er gewoon niet aan toe om voor jezelf te kiezen;

– Het idee hebt dat je in rondjes aan het rennen bent zonder ergens te komen;

– Een grootse droom hebt (of nog niet hebt, maar wel graag wil hebben!) waarvan je weet (of hoopt) dat het bereikbaar is voor je, maar je geen flauw idee hebt hoe je ook daadwerkelijk die kant in kunt gaan bewegen;

– Een grote wens hebt om je Zielsmissie daadwerkelijk te gaan leven, om je eigen pad te vinden, jezelf te healen, en alle conditioneringen en copingsmechanismen achter je te laten.

 

Dit programma is niet voor jou als je:

– Niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen. Deze cursus is vooral bedoeld om ermee aan de slag te gaan en dat zal betekenen dat je uit je comfortzone gaat. Alleen het kijken van de video’s gaat je leven niet veranderen;

– Niet bereid bent om de manier waarop je in het leven staat en de manier waarop je denkt te evalueren en waar nodig te veranderen;

– Niet bereid bent om dingen uit te gaan proberen zonder dat je van tevoren precies weet wat het je gaat brengen.

– Wilt dat ik je leven voor jou verander. Er is maar één iemand die jouw leven kan veranderen en dat ben je zelf. Ik help je uiteraard op weg en ik geef je de tools die je nodig hebt, maar uiteindelijk zul je zelf in beweging moeten komen.

Ben jij klaar om het leven te gaan leiden waarvoor je hier gekomen bent?

De details van het programma

De cursus begint op 5 augustus en duurt 3 maanden. Je krijgt elke 2 weken nieuwe thema’s, video’s, opdrachten en tools om mee aan de slag te gaan. Ik houd express 2 weken aan om met het nieuwe materiaal aan de slag te gaan, omdat mijn ervaring is dat je bij wekelijks nieuwe content snel achter gaat lopen als er even wat tussen komt. En het is juist zo belangrijk dat je echt de tijd neemt om met het materiaal aan de slag te gaan. 

Week 1 en 2: je gaat helder krijgen wat je Ziel wil ervaren en we gaan een begin maken met het verbeteren van wat ik ook wel ‘je energetische intelligentie’ noem: je vermogen om in te tunen op de onderliggende energie van je intentie (datgene wat jouw Ziel wil ervaren) en je gedachtes en de dingen die je doet, zodat je feeling krijgt met wat nodig is om je intentie te gaan realiseren. 

Week 3 en 4: je gaat onder andere aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe mindset met betrekking tot verandering, zodat het gemakkelijker wordt om los te komen uit je automatische piloot, om nieuwe mogelijkheden voor jezelf te zien en om in actie te komen! Daarnaast duiken we in de meest voorkomende manieren waarop je zeer waarschijnlijk je kracht weg geeft en energie lekt. 

Week 5 en 6: deze weken gaan we aan de slag met het creëren van ruimte: zowel mentaal als in je leven, ook weer zodat het gemakkelijker wordt om nieuwe mogelijkheden voor jezelf te zien en deze ook om te zetten in actie. 

Week 7 en 8: deze weken duiken we in alle manieren waarop je ego het moeilijk kan maken om te veranderen: oftewel weerstand.

Week 9 en 10: als je eenmaal een nieuw pad ingeslagen bent, dan verandert je energie. En als je energie verandert dan komen er nieuwe dingen op je pad (daar zorgt de wet van de aantrekkingskracht immers voor, want wat je aan energie uitzendt is ook de energie van wat je aantrekt). Als je handigheid krijgt in het herkennen en interpreteren van deze signalen kun je dus al heel snel feedback krijgen of het pad dat je ingeslagen bent ook een pad is richting jouw intentie. Daarmee voorkom je dat je eindeloos doorploetert en maar hoopt dat je uit komt waar je uit wilt komen! Dus dat is precies waar we deze weken in duiken, zodat je hard werken en eindeloos doorploeteren zonder enig idee of het goed gaat komen voor eens en voor altijd achter je kunt laten.

Week 11 en 12: soms kom je bij het interpreteren van je nieuwe omstandigheden achter dat er onderliggende patronen zijn die je in de weg staan om te veranderen. Zo kom je steeds opnieuw dezelfde thema’s tegen en je hebt het idee dat je in rondjes aan het rennen bent. Vaak is er dan of sprake van een copingsmechanisme wat je ooit heeft gediend, maar waarvan het nu tijd is om het achter je te laten of er zijn beperkende overtuigingen. Deze week gaan we kijken hoe je daar het beste mee om kunt gaan om deze oude patronen te doorbreken en achter je te laten. 

Wil jij eindelijk gaan leven ipv overleven?

Ik heb twee opties beschikbaar om ‘Van overleven naar leven’ te doen: een ‘doe het zelf’ optie  en een vip optie.

De inhoud van beide opties is hetzelfde. De ‘doe het zelf’ optie is de beste keuze voor je als je goed in staat bent om zelfstandig met een cursus aan de slag te gaan. 

De vip optie is de beste keuze voor je als je het fijn vindt om net even wat meer ondersteuning te hebben. Je kunt al je vragen aan me stellen, ik help je met het implementeren van het materiaal uit de cursus en ik check regelmatig even bij je in als ik het idee heb dat je stil bent komen te liggen. Daarnaast doe ik als BONUS een reading en een clearing waarbij we de blokkades die je op dit moment in de weg staan verwijderen.

Van Overleven naar het leven van je Zielsmissie

197
00
 • 3 maanden lang elke 2 weken nieuwe video's en opdrachten om uit overlevingsmodus te komen, in je kracht te gaan staan en het leven te gaan leiden waarvoor je hier gekomen bent!
 • Kom er achter wat jouw Ziel wil ervaren!
 • Ga zelf aan het roer van je leven staan en krijg inzicht in alle manieren waarop je je kracht weg geeft
 • Verander je mindset, zodat je gemakkelijker aan de slag gaat om je leven te veranderen
 • Leer in te tunen op jouw energie, de energie van je leven en de energie van wat je wilt zodat je op een energetisch slimme manier je leven kunt gaan veranderen
 • € 197,- bij betaling in één keer of 3 maandelijkse betalingen van € 77,-

Van Overleven naar het leven van je Zielsmissie - VIP

777
00
 • Alles uit de 'Doe Het Zelf' optie
 • 3 maanden lang (gedurende de cursus) toegang tot mij via WhatsApp om al je vragen te stellen met betrekking tot het cursusmateriaal en het toepassen ervan in je leven.
 • Ik check regelmatig bij je in als een kleine stok achter de deur om ook echt aan de slag te gaan (al moet je het nog wel zelf doen natuurlijk!)
 • Ideaal als je van jezelf weet dat je moeite hebt om echt aan de slag te gaan met cursusmateriaal
 • € 777,- bij betaling in één keer of 3 maandelijkse betalingen van € 297,-
 • BONUS: Reading en clearing van energetische blokkades uit dit leven en voorgaande levens om je in het proces te ondersteunen

Ik ben Karin en ik heb intussen voor behoorlijk wat zielen in hun Akasha Kronieken mogen duiken om informatie boven te halen over wie ze zijn op Zielsniveau. Elke keer weer is het een feest van herkenning, soms hilarisch en soms ook een vertwijfeld: ehh ja, dat doe ik inderdaad… 

Hoe dan ook, elke reading opnieuw geeft praktische aanknopingspunten over hoe je in het dagelijks leven meer ruimte kunt maken voor je zielskwaliteiten en hoe je er voor zorgt dat je in je kracht staat. Als je er echt werk van maakt om de informatie uit de reading te gaan implementeren in je leven, dan zul je merken dat je grote stappen maakt in je spirituele ontwikkeling.

Het programma “Van Overleven naar Leven” is ontstaan omdat dit thema als rode draad door mijn 1:1 mentorwerk heen loopt. Het is ideaal als je nu op de automatische piloot door je leven heen gaat, maar weet dat er meer voor je mogelijk is!