Gratis Sacred Activations

Hoe het leven van jouw Zielsmissie er precies uit ziet kan ik je natuurlijk niet vertellen. En ik kan je dus ook geen 10 stappen plan geven voor wat jij moet doen om je Zielsmissie te gaan leven. 

Maar er is wel een energetische basis die nodig is om je Zielsmissie te kunnen leven. 

En om je op weg te helpen met het leggen van die basis bied ik je de mogelijkheid om gratis drie Sacred Activations te ontvangen die jouw energie als het ware een upgrade geven.

Deze drie Sacred Activations zijn enorm krachtig en alleen al het ontvangen van deze drie activeringen kan er absoluut voor zorgen dat er veranderingen in je leven in gang worden gezet. 

Op woensdag 26 april om 11:00 uur geef ik een live sessie waarin je deze drie Sacred Activations ontvangt. 

De drie activeringen die je ontvangt

Lord Metatron

Deze activering zorgt ervoor dat je minder last hebt van ascensie symptomen. De activering van Lord Metatron stelt je in staat om met meer gemak en gratie door de veranderingen van de aarde te navigeren. Deze activering versnelt de evolutie van je DNA naar nieuwe kristallijne structuren die in sync zijn met de evolutie van Moeder Aarde. 

Stonehenge

Deze activering verhoogt je helende en paranormale vermogens, waardoor je vermogen verbetert om te kunnen communiceren met je Hogere Zelf, je Gidsen, Engelen etc etc. Deze activering maakt je ook gevoeliger voor helende energieën waardoor deze effectiever zijn en je bewuster wordt van wat een healing eigenlijk bij je doet.

De Moses Code

Deze activering laadt je cellen op, waardoor je meer energie tot je beschikking hebt. Met deze activering is het gemakkelijker om je te focussen op je dromen en om ze waar te maken. Deze activering activeert ook de heilige geometrie van de ‘Levensboom’ in het lichaam.

Meld je aan!

Wil je deze drie Sacred Activations ontvangen, zodat je gemakkelijker je Zielsmissie kunt gaan leven? Meld je dan aan! 

Je kunt er live via Zoom bij zijn op 26 april. En daarnaast krijg je de opname tot je beschikking. De opname is net zo krachtig als er live bij aanwezig zijn. Dus als het je niet lukt om er live bij te zijn, dan is dat geen enkel probleem.

.