Leef je Zielsmissie 1: Sacred Activations

Maar liefst 28 Sacred Activations die jou gaan helpen met het leven van je Zielsmissie.

Het leven van je Zielsmissie is het leven van je eigen leven. 

Aangezien het gaat om jouw leven en jouw keuzes kan niemand je precies vertellen hoe het leven van jouw Zielsmissie er precies uit ziet.

Maar het is wel mogelijk om je te helpen met het leggen van een energetische basis die je ondersteunt bij het leven van jouw Zielsmissie.

Sacred Activations doen precies dat: jou voorzien van een energetische basis die jou op weg helpt om dichter bij je ware ik te komen en jouw Zielsmissie te gaan leven.

Maar liefst 28 Sacred Activations die jou gaan helpen met het leven van je Zielsmissie.

Hoe het leven van jouw Zielsmissie er precies uit ziet kan ik je natuurlijk niet vertellen. En ik kan je dus ook geen 10 stappen plan geven voor wat jij moet doen om je Zielsmissie te gaan leven.

Maar door alle readings die ik intussen gedaan heb, heb ik wel een heel aardig idee wat er nodig is om überhaupt je Zielsmissie te kunnen gaan leven. En zo zie ik twee fases van het leven van je Zielsmissie: de fase van het terugnemen van je kracht en de fase van het actief leven van je Zielsmissie. 

En hier zie ik het vaak mis gaan! Veel mensen proberen (een deel van) fase 1 over te slaan om rechtstreeks naar fase 2 te gaan. En ik snap het: het klinkt natuurlijk ook super aantrekkelijk om onvoorwaardelijke liefde te ervaren, in te tunen op de energie van overvloed en veel energie te hebben. 

Maar de realiteit is dat de energie van veruit de meeste mensen nog diep verankerd zit in angst, schaamte, schuldgevoel en machteloosheid. En in meditatie, los van de invloed van andere mensen en het dagelijks leven lukt het misschien soms wel om een glimp op te vangen van de energie van de bron (en dus van onvoorwaardelijke liefde, licht, overvloed etc), maar dat is maar van korte duur.

En het is hartstikke logisch dat de meeste mensen nog diep verankerd zitten in angst, schaamte, schuldgevoel en machteloosheid! Het maakt immers een enorm groot deel uit van het collectieve bewustzijn. Gooi daar nog wat conditionering overheen die we allemaal hebben opgepikt in onze jonge jaren in onze onbewuste zoektocht naar acceptatie en erkenning. Top dat af met wat onverwerkte trauma’s, bagage uit voorgaande levens en karmische shit vanuit je (voor)ouders en je hebt een mix van onbewuste shit die je absoluut niet helpt als je graag jouw Zielsmissie wilt gaan leven.

Het ingeplugd zijn op de collectieve energie van angst en machteloosheid gaat niet helpen om je eigen authentieke keuzes te maken en uit je comfortzone te stappen.

Je kunt je onderbewuste wel vergelijken met een computer. En die computer is bij de meeste mensen helemaal volgeduwd met programma’s uit het collectieve onderbewuste, programma’s ontstaan door conditionering, uit voorgaande levens en van onze voorouders. 

En dan is het echt niet gek dat je ergens wel het idee hebt dat er meer voor je mogelijk is, maar dat je geen flauw idee hebt hoe dan. En dan is het echt niet gek dat je totaal uitgeput bent en niet vooruit te branden (vergelijk je energie levels maar eens met een oude computer of laptop die vol staat met zooi… Grote kans dat je gelijkenissen ziet!).

Oude programma’s waardoor je jezelf klein maakt en anderen op de eerste plaats zet gaan je echt niet helpen om je Zielsmissie te leven. Het ingeplugd zijn op de collectieve energie van angst en machteloosheid gaat niet helpen om je eigen authentieke keuzes te maken en uit je comfortzone te stappen.

Tijd dus voor een grote schoonmaak en upgrade van je onderbewuste! 

Tijd voor een grote schoonmaak en upgrade van je onderbewuste!

Om je een idee te geven van wat de Sacred Activations voor jou kunnen doen:

Ik licht er hier een paar uit! Als je de volledige lijst wilt bekijken, klik dan hier.

De Christus Bewustzijn Activering (heeft overigens niks te maken met religie) is een activering van de energie van onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde is iets wat nog zeker niet vanzelfsprekend is op deze planeet en daarom zijn we vaak niet goed afgestemd op deze energie. Deze activering helpt daarbij. Daarnaast heelt deze activering je hart vervult het je met dankbaarheid en bevrijdt het je van zelfoordeel.

De Familieopstelling Deactivering: aangezien veel van onze trauma’s, triggers en onverwerkte emoties direct of indirect voortkomen uit onze familie is dit een heel diepgaande en helende activering. Als ik met iemand naar een specifiek issue kijk dan komt deze activering vaker wel dan niet omhoog. Heel krachtig, heel diepgaand en heel veelomvattend. 

Bloedend Hart Deactivering: als gevoelig mens ben je gevoelig voor het lijden van andere mensen. En dan kun je absoluut de neiging krijgen om anderen meer te geven dan je eigenlijk kunt missen. Meer energie, meer tijd en wellicht ook meer geld. Je kunt in een patroon terecht komen waarin jouw leven draait om het gelukkig (proberen) te houden van de mensen om je heen, ten koste van jezelf. Deze activering helpt je om te beseffen dat het niet jouw verantwoordelijkheid is om de wereld of andere mensen te redden. Daarnaast helpt deze activering je om de emotionele lading van anderen niet over te nemen en om ze te helpen zonder dat het ten koste gaat van jezelf

Soulmate Activering: veel mensen hebben enorm veel blokkades rondom Soulmates. Dit kan leiden tot het niet kunnen vinden van een levenspartner of tot toxische (of op zijn minst niet vervullende) relaties. Deze activering verwijdert overtuigingen, oordelen, trauma’s en verraad met je zielsverwanten uit alle levens. We hebben veel zielsverwanten, en dit zal je in staat stellen om je af te stemmen op de meest ondersteunende en verzorgende in dit leven; de levenspartner die het beste bij je past. Daarnaast help deze activering je om jezelf open te stellen voor pure liefdevolle verbinding, zonder angst en twijfel. Dus ook als je in een relatie zit en deze wilt verbeteren helpt deze activering je daarbij.

Kastenstelsel Geld Deactivering: Deze deactivering helpt je om de veroordelingen die gaan over mensen met (of juist zonder!) geld te verwijderen. Geld in zichzelf is neutrale energie; degene die het uitgeeft bepaalt of het positief of negatief gebruikt wordt. Deze deactivering helpt je om geld als iets neutraals te gaan zien. Deze deactivering helpt je om te stoppen om mensen in hokjes in te delen, bepaalde karaktereigenschappen toe te kennen of aannames over ze te doen op basis van de hoeveelheid geld die ze tot hun beschikking hebben. Daarnaast helpt deze deactivering je om negatieve overtuigingen over geld los te laten (bv dat het nodig is om hard te werken voor geld, dat geld en gelukkig zijn niet samen gaan, dat het hebberig is om meer geld te willen hebben etc) en te shiften naar een overvloedsbewustzijn waarbij je intuned op dankbaarheid en genoeg zijn en hebben.

En dit is slechts het topje van de ijsberg. Ik heb er hier vijf genoemd, in totaal gaat het om 28 activeringen.

Zoals je ziet is omvatten deze activeringen vanalles: intuitie, spiritualiteit, relaties, familie, gezondheid, geld etc etc. Juist omdat ze zo breed zijn opgezet vormen ze bij elkaar zo’n mooie basis om je Zielsmissie te gaan leven.

Ongeacht waar je nu bent op je pad en ongeacht waar je heen gaat: deze activeringen helpen je op weg en zorgen er voor dat je steviger in je schoenen staat terwijl je je eigen pad (verder) gaat bewandelen.

Is Leef je Zielsmissie 1: Sacred Activations iets voor jou?

Leef je Zielsmissie 1: Sacred Activations is iets voor jou als:

Je je Zielsmissie wilt gaan leven, maar nog niet zo heel goed weet waar te beginnen of hoe het leven van je Zielsmissie er voor jou eigenlijk uit ziet. 

Je echt al weg op weg bent met het leven van je Zielsmissie, maar je toch nog het gevoel hebt dat je het jezelf moeilijker maakt dan dat het hoeft te zijn.

Je het lastig vindt om jezelf los te maken van de collectieve energie en steeds weer meegezogen wordt in de negativiteit, angst en slachtoffermindset.Je een grote wens hebt om je Zielsmissie daadwerkelijk te gaan leven, om je eigen pad te vinden, jezelf te healen, en alle conditioneringen en copingsmechanismen achter je te laten.

 

Leef je Zielsmissie 1: Sacred Activations is niet voor jou als:

Je niet open staat voor de krachtige uitwerking die de Sacred Activations kunnen hebben. Als je jezelf openstelt en open staat voor verandering kunnen de Sacred Activations enorm krachtig zijn en zelfs wonderen verrichten. Maar als je denkt dat jouw leven toch niet verandert ongeacht wat je doet, dan heeft het niet zoveel zin. 

Je niet wilt dat er krachtige emoties boven kunnen komen. De helende werking van de Activations gaan diep en kunnen veel losmaken. Dit is uiteindelijk altijd positief, maar er zijn zeker momenten dat je je af kunt vragen waar je aan begonnen bent. Als je dat niet wilt of als het nu niet uit komt: parkeer het even en kom eventueel later terug als je er wel de mentale en emotionele ruimte voor hebt.

Ben jij klaar om je Zielsmissie te gaan leven?

Het hoe en het wat!

Het volledige programma Leef je Zielsmissie 1: Sacred Activations omvat maar liefst 28 activeringen. Deze ga ik je niet in één keer geven, dat zou waarschijnlijk veel en veel te veel zijn. 

Je ontvangt de 28 activeringen daarom verdeeld over 4 weken. Je kunt hieronder lezen welke activeringen je wanneer ontvangt. Voor een wat uitgebreidere omschrijving van elke activering, klik hier. Elke week ontvang je een opname in je cursusomgeving waarin je de 7 activeringen van die week ontvangt. 

Daarnaast ontvang je verschillende journal oefeningen en andere verdieping op de activeringen, om zo inzichten te krijgen hoe je de Activeringen kunt integreren en je Zielsmissie (verder) te gaan leven. De Activeringen helpen je natuurlijk enorm op weg, maar uiteindelijk is het aan jou om ook daadwerkelijk je Zielsmissie te gaan leven. De journaloefeningen en verdiepingen helpen je hierbij op weg.

Week 1: Deze week ontvang je de volgende Sacred Activations: Bloedend hart: stop met het overnemen van andermans gevoelens, Ben jij een martelaar?: stop met je leven te leven voor anderen; Christusbewustzijn: verbind je met onvoorwaardelijke liefde, Super DNA: activeer en upgrade je DNA; Moeder Aarde: Aard je energie, Moeder Maria: Liefde en mededogen voor iedereen, Familieopstellingen: Geven en ontvangen van familiale liefde en respect.

Week 2: Deze week ontvang je de volgende Sacred Activations: Innerlijk kind: genees je innerlijke kind, Fruit of Life: Open en activeer je 13 chakra’s, Planetaire uitlijning: word je beïnvloed door planetaire energieën?, Verslavingenoplosser: Overwin je verslavingen, Tegenpolen: Herprogrammeer je negatieve gedachten in positieve, Woede en wrok tegen het lot/het universum/God: geef je het lot/het universum/God de schuld van wat er gebeurt in jouw leven?, Loslaten Spirituele Ego: Ben je in de ego-val gelopen?

Week 3: Deze week ontvang je de volgende Sacred Activations: Soulmates: Ontvang liefde van de juiste levenspartner, Alchemie van de 3e Dimensie: laat je 3D-overtuigingen los, Hemel op aarde: maak jezelf los van de energie van verdriet en lijden, Collectieve kerk: verbreek de verbinding met beperkende religieuze overtuigingen (ook als je niet religieus bent!), Goddelijke kracht: tap in je persoonlijke goddelijke kracht, Originele Lichttaal: blijf geaard in tijden van moeilijkheden, Universal Life’s Grid: beschermend energieschild.

Week 4: Deze week ontvang je de volgende Sacred Activations: Maak van je ego je amigo: is je ego je vriend of vijand?, Tijdlijnen en parallelle universums: ga naar je hoogste tijdlijn, Slachtoffer/dader: doorbreek de slachtoffermentaliteit; Vertrouwen: Verhoog je vibratie van Zelfvertrouwen, Maria Magdalena: van zondaar tot heilige, Kastenstelsel Geld: laat oordelen op basis van geld los, Kastensysteem familie: laat oordelen en ongezonde vergelijkingen los.

Week 5: Geen nieuwe activeringen deze week! Je hebt immers alle 28 activeringen al gehad. Wat je deze week dan wel krijgt? Toegang tot opnames van alle individuele Sacred Activations die je ontvangen hebt (inclusief de drie gratis Sacred Activations) en een instructie over hoe je er zelf verder mee aan de slag kunt gaan. Zo hoef je niet elke live sessie opnieuw af te luisteren, maar kun je heel doelbewust aan de slag met de Sacred Activations die jou op dat moment het beste ondersteunen. Je leert onder andere hoe je kunt achterhalen welke activeringen je ergens mee kunnen helpen en hoe je deze vervolgens in kunt zetten. Deze week begin je als het ware met het aanleggen van je eigen bibiliotheek aan Sacred Activations en je leert deze bibliotheek doeltreffend toe te passen!

Wil jij je zielsmissie gaan leven?

Leef je Zielsmissie 1: 
Sacred Activations

333
 • 28 Sacred Activations in 4 weken
 • Journaloefeningen om de Sacred Activations verder te integreren en nieuwe inzichten te krijgen over je Zielsmissie
 • Opnames van alle individuele Sacred Activations, zodat je er zelf mee aan de slag kunt.
 • Leg de basis voor het leven van je Zielsmissie
 • Plug jezelf in de energie van de Bron en plug jezelf uit de collectieve energie van angst en negativiteit.
 • Krijg toegang tot een energetische tool waar je altijd op terug kunt vallen en die je ongeacht waar je staat in je Zielsmissie (steeds opnieuw) verder kan helpen.
 • Toegang tot een FB Groep waarin je al je vragen kunt stellen en waarin ik je op weg help met het leven van je Zielsmissie!
 • Met als BONUS: toegang tot Eerste Hulp bij Negativiteit. Deze serie van activeringen (het grootste deel daarvan is geen onderdeel van de rest van het programma, dus die zijn echt extra) helpen je om niet te blijven hangen in een spiraal van negativiteit.

Een overzicht van alle Sacred Activations die je in Leef je Zielsmissie 1 ontvangt

De 28 Sacred Activations

Hier vind je het overzicht van alle 28 Sacred Activations die opgenomen zijn in dit programma! 

Bloedend hart: stop met het overnemen van andermans gevoelens

Deze Activering stelt je in staat om je los te maken van de problemen, het verdriet en het lijden van andere mensen en de wereld, zodat je kunt focussen op liefde, mededogen en een helpende hand zonder dat het ten koste gaat van je grenzen.

De Bloedend Hart Activering stelt je in staat om:
• Te begrijpen dat het niet jouw verantwoordelijkheid is om de wereld te redden.
• Anderen te helpen terwijl je jezelf respecteert en beschermt door duidelijk en consistent te zijn met je grenzen.
• Te stoppen met het overnemen van andermans emotionele bagage.
• In te tunen op de intenties van mensen wanneer ze iets van je willen en je grenzen aan te houden zonder jezelf schuldig te voelen.

Ben jij een martelaar? : Stop met je leven te leven voor anderen

Leef jij je leven voor anderen? Zijn de gevoelens en behoeften van andere mensen belangrijker dan die van jezelf? Heb je geleerd om anderen op de eerste plaats te zetten? Voel je je schuldig wanneer je voor jezelf hebt gekozen?

Deze Activering ontkoppelt je van het collectieve bewustzijn van martelaar zijn. Wanneer je deze energie ontvangt, zul je:
• Je martelaarstrekken en -neigingen loslaten, zodat je anderen niet langer op de eerste plaats zet ten koste van jezelf.
• In staat zijn om van anderen te houden en voor anderen te zorgen zonder jezelf daarbij te laten gebruiken.
• De balans kunnen vinden tussen je eigen behoeften en in de behoeften van andere mensen.
• Tijd maken voor selfcare! — want in de eerste plaats op jezelf focussen is niet egoïstisch, het is noodzakelijk (juist als je gevoelig bent en graag anderen wilt helpen).

Christusbewustzijn: verbind je met 5D onvoorwaardelijke liefde

Deze energie verbindt je met het Christusbewustzijn, wat pure onvoorwaardelijke liefde is van de 5e dimensie. Je hart wordt gevuld met dankbaarheid, vrede, liefde en gelukzaligheid. Deze verschuiving naar een hoger bewustzijn stelt je in staat om gemakkelijker en sneller te manifesteren.

Wanneer je het Christusbewustzijn ontvangt, breng je de energie van je hoofd naar je hart, waardoor je:
• Al je huidige overtuigingen en ideologieën laat vallen en begint te bruisen van pure liefde, vrede en geluk.
• Wonderen creëert in je leven met je manifestaties en creaties.
• In een staat gaat zijn van niet-oordelen en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, waardoor je die liefde uit kunt stralen richting anderen.

Super DNA: activeer en upgrade je DNA

Super DNA-activering verbetert uw DNA, zodat je minder snel ziek wordt. Als je DNA op een hogere frequentie trilt, verbetert je fysieke gesteldheid en gezondheid.

Deze energie:
• Vergemakkelijkt genezing van lichamelijke kwalen
• Versterkt je immuunsysteem
• Brengt meer positieve en hogere frequenties in je lichaam

Moeder Aarde: Aard je energie

De Moeder Aarde Activering aardt en verbindt je met het hart van Moeder Aarde, balanceert de

energie in je lichaam en houdt je gecentreerd, ontspannen en bewust aanwezig. Door deze activering te ontvangen, zul je:
• Jezelf kunnen gronden en centreren wanneer je jezelf chaotisch, ongefocust, onrustig of afwezig voelt.
• Een diepere verbinding met de natuur voelen en dichter bij dieren staan.
• Je vermogen versterken om te communiceren met de natuurlijke elementen van deze prachtige planeet, inclusief elementaire wezens zoals feeën en natuurgeesten.
• De eenheid en onderlinge verbondenheid van alles wat in ons rijk bestaat voelen en vervuld worden met liefde voor ons huis, de planeet Aarde.

Moeder Maria: Liefde en mededogen voor iedereen

Deze activering maakt je bewust van de liefde van een moeder en zuivert je overtuigingen die je vermogen om onvoorwaardelijk lief te hebben blokkeren. Je bereikt een staat van liefde voor iedereen zonder te oordelen. 

De Moeder Maria Activering is een pure liefdevolle energie die:
• Inzicht geeft in hoe je de aarde en iedereen erop onvoorwaardelijk en met heel je hart lief kunt hebben, alsof ze je eigen kind zijn.
• Je tolerantie en mededogen op een dieper niveau brengt, waardoor je diversiteit in alle vormen kunt respecteren.
• Je in staat stelt anderen echt te zien ongeacht hun levensvisies, diepgewortelde overtuigingen, huidskleur en sociaal-economische status.
• Boosheid, oordelen, vooroordelen, stereotypen of vooroordelen jegens individuen, groepen en de mensheid als geheel oplost.

Familieopstellingen: Geven en ontvangen familiale liefde en respect

Deze energie zuivert je woede, oordeel, wrok, schuldgevoel en schaamte met betrekking tot je familie en deze energie zorgt ervoor dat je jezelf toestaat om familiale liefde en respect te geven en te ontvangen. 

Deze activering helpt je:
• Je familie te vergeven voor kwetsende woorden en daden terwijl je duidelijke grenzen met hen stelt om je eigen emotionele gezondheid te beschermen.
• Bereid te zijn om gezinsleden te begrijpen, hun pijn te zien en hun tekortkomingen te erkennen, zodat je jezelf kunt bevrijden van boosheid, bitterheid en wrok.
• Compassie, liefde en respect te geven aan en te ontvangen van je familie door middel van gezonde gehechtheid, grenzen en communicatie.
• Te accepteren dat je familieleden zijn zoals ze zijn en te stoppen met proberen je familie te laten reageren zoals jij dat wilt.

Innerlijk kind: genees je innerlijke kind

Deze activering brengt je weer in contact met je innerlijke kind, waardoor je je kindertijd kunt loslaten en trauma’s kunt helen. Daarnaast tackelt deze activering ook de negatieve conditionering die je als kind hebt gekregen.

Iedereen heeft een innerlijk kind. Ons innerlijke kind is het onderbewuste deel van onszelf of een deel van onze ziel welke energieën kan bevatten die vastzitten in die gebieden van ons leven waar we verwaarlozing, trauma of diepe emotionele wonden hebben ervaren.

Deze activering helpt je om:
• Trauma’s, onopgeloste wonden en vastzittende energieën op te ruimen die ervoor zorgen dat een deel van jou achterblijft in andere tijdlijnen, levens of rijken.
• Te halen en je innerlijke kind uit een plaats van lijden te halen.
• Angsten, spanningen en conditioneringen uit je kindertijd los te laten die je hebt meegenomen in je volwassenheid.
• Je basisovertuigingen in alignment te brengen met je persoonlijke kracht.

Fruit of Life: Open en activeer je 13 chakra’s

Deze activering opent en verlicht je 13 chakra’s, waardoor de geometrie van de vrucht van het leven in je lichaam wordt geactiveerd. Dit ruimt vastzittende emoties, intergenerationele trauma’s en geloofssystemen met betrekking tot elk van je chakra’s op om je auralichaam te herstellen en de kleuren ervan op te helderen.

De Fruit of Life Activering helpt je om:
• Chakra-blokkades (gevormd door vastzittende negatieve emoties, trauma’s of ongezonde patronen en overtuigingen) uit je energetische lichaam losmaken;
• Je Chakra’s te reinigen, te balanceren en de verhelderen om zo een optimale energiestroom door je lichaam te behouden, waardoor je je kalmer, lichter en meer geaard in liefde voelt;
• Je terugkerende fysieke, emotionele of mentale problemen sneller op te lossen.

Planetaire uitlijning: word je beïnvloed door planetaire energieën?

De Planetaire Uitlijning Activering brengt je op in alignment met de energieën van de planeten en bevrijdt je van planetaire invloeden. Dit lost de overtuiging op dat je wordt bestuurd door de planeten en dat je wordt beïnvloed door astrologische veranderingen.

Als je deze Activering ontvangt:
• Zullen de effecten van de planeten in retrograde sterk worden verminderd.
• Zullen maanstanden minder snel je emoties en gedragingen beïnvloeden.
• Laat je de overtuiging los dat de uitlijning van sterren en planeten je stemming, persoonlijkheid en leven bepalen.

Verslavingenoplosser: Overwin je verslavingen

Deze activering verlost je van je verslavingen aan gedrag of middelen die je fysieke, mentale, sociale en financieel welzijn verminderen. 

Deze activering helpt je:
• De macht van verslaving over je te verminderen en je keuze en wil om te handelen te vergroten.
• Het verlangen naar het object van je verslaving te verminderen.
• Selfcare en zelfliefde te prioriteren, zodat je gezonde keuzes kunt maken.
• Te bevrijden van het gebruik van verslavende middelen en verslavend gedrag als manieren om liefde, vreugde en plezier te vinden.

Tegenpolen: Herprogrammeer je negatieve gedachten in positieve

Deze Activering verwijdert opdringerige negatieve gedachten die in je hoofd blijven rondspoken en herschrijft ze met hun positieve tegenpolen (omdenken!). Deze energie is buitengewoon krachtig in het omkeren van je oude negatieve denkpatronen in positieve.

Wanneer je deTegenpolen Activering ontvangt, zul je merken dat de zich herhalende negatieve gedachten die vroeger in je hoofd rondliepen, zullen verminderen totdat ze volledig stoppen en worden vervangen door positieve en versterkende gedachten.

Woede en wrok tegen het lot/het universum/God: geef je het lot/het universum/God de schuld van wat er gebeurt in jouw leven?

Houd je woede, bitterheid en wrok tegen het lot/het universum/God (ik gebruik hierna God, maar lees wat voor jou passend is) vast vanwege alle tegenslagen en tragedies die je in je leven hebt doorgemaakt? Gaf je God de schuld toen je enorm veel verlies en verdriet leed?

Deze activering zal je bevrijden van je woede en wrok tegen God, het leven, de wereld en alles wat je in al je levens meemaakt. Dit pakt je problemen op een diep niveau aan, inclusief de overtuigingen die je hebt gevormd in die tijden waarin je je voedt met woede, haat en wrok.

Loslaten Spirituele Ego: Ben je in de ego-val gelopen?

Op wat voor manieren zet jouw ego je uit je kracht? Zie je jezelf als beter dan degenen van wie je denkt dat ze geen of minder spiritueel bewustzijn hebben? Heb je het gevoel dat het jouw taak is om anderen naar het licht te leiden door hen jouw spirituele opvattingen op te dringen? Of zie je spiritualiteit als een race?

Deze activering brengt je hoogste zelf en je ego in evenwicht, waardoor je innerlijke spirituele rechter en je zelfbeeld van speciaal-zijn en het nastreven van spirituele perfectie opgelost worden.

Door deze energie te ontvangen, kun je:
• Elk gevoel van superioriteit en ‘ik ben zo speciaal’-mentaliteit die zorgt voor separaatheid loslaten;
• De kracht van je ego en de wijsheid van je hoogste zelf laten samensmelten en daardoor naar keuzes leiden die je beste en hoogste goed ondersteunen, evenals het hoogste goed van iedereen om je heen;
• Nederigheid en openheid ontwikkelen, zodat je je gaven met de wereld kunt delen en de vreugde kunt ervaren anderen te helpen zonder hun ‘niveau’ te veroordelen.

Soulmates: Ontvang liefde van de juiste levenspartner

De Soulmate Activering ruimt je beperkende overtuigingen, oordelen, angsten, trauma’s en verraad rondom je Soulmates in dit leven en al je andere levens op, waardoor je jezelf kunt openstellen om de juiste Soulmate in je leven te ontvangen.

Als je deze activering ontvangt, zult je:
• Jezelf openen om je diep verbonden te kunnen voelen met iemand zonder angst, oordeel of twijfel.
• Collectieve, religieuze of overgeërfde overtuigingen over zielsverwantrelaties loslaten die je beperken en tegenhouden.
• Genezen van de trauma’s, het verraad en de wonden met je zielsverwanten gedurende al je levens.
• Afgestemd zijn op de meest medelevende, koesterende, ondersteunende soulmate-relatie.
• Groeien in je relatie, wat gekenmerkt wordt door gevoelens van genegenheid, vertrouwen, intimiteit en toewijding.

Alchemie van de 3e Dimensie: laat je 3D-overtuigingen los

De 3e dimensie van bewustzijn heeft de perspectieven van gebrek en beperking, dualiteit, afscheiding en lijden. Mensen in de 3D-matrix van de werkelijkheid opereren vanuit angst, zijn gefocust op overleven en leven met een op het ego gebaseerde identiteit.

Deze Activering ontkoppelt je van 3D-geloofsystemen en verbindt je met het Christusbewustzijn (pure onvoorwaardelijke liefde) van de 5e Dimensie en stelt je in staat de waarheid waar te nemen die je hoogste goed dient.

3D-overtuigingen waarvan deze energie je zal zuiveren:
• Slachtoffermentaliteit
• Schaarste mentaliteit
• Op angst gebaseerd denken

Hemel op aarde: maak jezelf los van de energie van verdriet en lijden

Deze activering bevrijdt je geloften, toezeggingen, kettingen of koorden om de pijn en het verdriet van de planeet te dragen. Dit zal je ook loskoppelen van het bewustzijn van oorlog, lijden en verdriet, dus je zult je pad vrijmaken om in dit leven een leven van hemel op aarde te creëren.

Deze Activering bevrijdt je van alle ketenen of koorden van het dragen van de emotionele pijn van de hele planeet vanuit je energieveld, dus je geeft je kracht niet weg aan wereldomstandigheden en -condities.

Deze krachtige Activering helpt je:
• Te concentreer op het creëren van je leven in de hemel op aarde – een innerlijke staat van kalmte, diepe vreugde en onvoorwaardelijke liefde.
• Uit te pluggen uit het bewustzijn van oorlog, lijden en verdriet, zodat je niet meer bijdraagt aan deze energieën, waardoor er hoop en genezing kan plaatsvinden.

Collectieve kerk: verbreek de verbinding met beperkende religieuze overtuigingen (ook als je niet religieus bent!)

Deze activering verbreekt de verbinding met beperkende en ontkrachtende constructies, geloofssystemen en wereldbeelden die diep verankerd zijn in religie en verschillende kerken in de wereld. 

Deze Activering helpt je onder andere om het volgende los te laten:
• De overtuiging dat spirituele genezing en geld verdienen niet hand in hand gaan (de overtuiging dat genezers gratis moeten werken of hun verdiensten aan de kerk moeten geven).
• De voorouderlijke behoefte om voor God te lijden.
• Het geloof dat lijden een middel is dat God gebruikt om ons te ontwikkelen tot betere mensen.
• Het geloof dat er maar één ware religie is.
• Het geloof dat ziekten en tegenslagen een straf zijn voor zonden en wandaden.
• De overtuiging dat je lot voorbestemd is en dat je er niet tegen kunt vechten.

Goddelijke kracht: tap in je persoonlijke goddelijke kracht

Deze Activering stelt je in staat om onbevreesd en onwankelbaar in je authentieke kracht te stappen, waardoor je levensdoel, overvloed en je gewenste leven kunt manifesteren.

Deze Activering stelt je in staat om onbevreesd en onwankelbaar in je authentieke kracht te stappen, waardoor je je doel, je overvloed, je gewenste leven kunt manifesteren.

Originele Lichttaal: blijf geaard in tijden van moeilijkheden

Original Light Language Activation helpt je in tijden van conflicten en moeilijke situaties door bij jezelf te blijven en in je persoonlijke kracht te blijven.

Deze energie stelt je in staat om:
• Je houding en reacties te kiezen in tegenspoed.
• Emotionele autonomie te behouden door te luisteren zonder te reageren en niet meegezogen te worden in de emoties van een ander.
• Jezelf te bevrijden van je gehechtheid aan de ervaringen en levens van andere mensen.
• In je kracht te blijven staan tijdens conflicten en moeilijke gesprekken met anderen.

Universal Life’s Grid: beschermend energieschild

Deze Activering creëert een beschermend schild van licht rond je energetische lichaam, dat je beschermt tegen straling, geluidsgolven en andere verontreinigende stoffen in de atmosfeer. Dit zal je ook beschermen tegen de gedachten, emoties en energieën van andere mensen.

Universal Life Grid Activation helpt je om:
• Te voorkomen dat energieën of entiteiten zich aan je energetische veld kunnen hechten.
• Je energie bij je te houden, zodat anderen je niet leeg kunnen zuigen.
• De effecten van straling, geluidsgolven, chemische dampen en andere verontreinigende stoffen in de atmosfeer te neutraliseren.

Maak van je ego je amigo: is je ego je vriend of vijand?

Wil je soms van je ego afkomen omdat je ergens gelooft dat je ego je vooral in de weg staat naar je succes, geluk en spirituele verlichting? Denk je dat je ego je niet dient? Deze Activering helpt je vriendschap te sluiten met je ego, zodat het voor je gaat werken in plaats van tegen je te werken.

Door deze activering te ontvangen, kunt je:
• Je ego erkennen en bereid zijn om het te horen vanuit een plaats van niet-oordelen.
• Je ego liefde en dankbaarheid sturen; 
• Met je ego samenwerken aan je genezing, groei en expansie.

Tijdlijnen en parallelle universums: ga naar je hoogste tijdlijn

Deze Activering helpt je traumatische effecten van vorige levens te verwijderen en alternatieve levens te installeren, zodat je de trauma’s, lagere vibraties, indrukken, vastzittende energieën of onopgeloste wonden uit je vorige levens kunt loslaten die je misschien hebt meegenomen naar je huidige leven.

Dit zal aspecten van je leven verbeteren waar je merkt dat je steeds gevangen zit in dezelfde frustrerende patronen en karmische lussen, zodat je (eindelijk) weg kunt lopen van dezelfde oude repetitieve gehechtheden, keuzes, drama’s, gevoelens en gedachtes.

Het ontvangen van deze activering helpt:
• Steeds terugkerende problemen aan te pakken die mogelijk diep geworteld zijn in traumatische vorige levens, oude angsten, ongenezen karmische wonden of energetische afdrukken.
• Traumatische of tragische programma’s uit vorige levens die nog steeds een negatieve invloed op je huidige leven hebben te transformeren en ze te vervangen door positieve programma’s;
• Aspecten van jezelf te integreren vanuit je hogere parallelle werkelijkheden in het HIER EN NU om om zo je hoogste blauwdruk voor dit leven te verkrijgen.

Slachtoffer/dader: doorbreek de slachtoffermentaliteit

Heb je constant het gevoel dat je een slachtoffer bent, in de overtuiging dat je niet de kracht hebt om je situaties en omstandigheden te veranderen? Heb je de neiging altijd ‘de schuld’ ergens anders neer te leggen?

Deze energie helpt je los te komen van het gevoel een slachtoffer te zijn of van de ‘arme ik’-mentaliteit, waardoor je eigenaarschap en verantwoordelijkheid kunt nemen voor je leven – gedachten, gevoelens en acties. Dit helpt je om je gevoelens van hulpeloosheid en machteloosheid om te buigen naar gevoelens van empowerment, zodat je de leiding over je leven kunt gaan nemen en gaat zien dat je krachtig genoeg bent om situaties te veranderen.

Mocht je de neiging hebben om anderen tot slachtoffer te maken, verschuift deze Activering ook die energie in jou.

Vertrouwen: Verhoog je vibratie van Zelfvertrouwen

Deze Activering helpt je om vertrouwen in jezelf en vertrouwen in je vaardigheden (inclusief de vaardigheid om nieuwe vaardigheden op te pikken) op te bouwen, waardoor je zelfverzekerder en meer op je gemak bent met jezelf, ongeacht wat anderen over je zeggen of geloven.

Maria Magdalena: van zondaar tot heilige

Ben je hard naar jezelf over fouten waarvan je denkt dat je ze in het verleden hebt gemaakt? Straf je jezelf als er dingen fout gaan? Voel je je vaak schuldig over keuzes die je gemaakt hebt?

Deze Activering zuivert je van schuldgevoelens en het oordelen van jezelf voor de dingen waarvan je het idee hebt dat je ze verkeerd hebt gedaan in dit leven en andere levens. Het ontvangen van deze energie helpt je om te verschuiven naar zelfcompassie en zelfvergeving, waardoor je van jezelf kunt houden, ongeacht je “tekortkomingen” en “fouten”.

Kastenstelsel Geld: laat oordelen op basis van geld los

Beoordeel je mensen op basis van hun materiële rijkdom? Veroordeel je jezelf omdat je niet genoeg geld hebt? Gelooft je dat degenen die geld hebben beter zijn dan degenen die geen geld hebben (of andersom)?

Deze Activering verlost je van alle onbewuste programma’s waarbij je jezelf en anderen veroordeelt op basis van geld. Het vermindert je neiging om mensen positief of negatief te zien ten opzichte van hun materiële bezittingen, en het vermindert ook je neiging om je beter of slechter te voelen over jezelf op basis van wat je wel en niet hebt.

Het ontvangen van deze activering helpt je om:
• Te stoppen met het in hokjes plaatsen van mensen op basis van de hoeveelheid geld die ze verdienen en met iedereen om te gaan op basis van gelijkheid en respect.
• Alle programma’s en oordelen over geld los te laten, inclusief de overtuigingen dat geld de bron van al het kwaad is, dat het moeilijk is om geld te verdienen, of dat meer geld willen hebben hebzuchtig is.
• Een verschuiving te maken naar overvloedbewustzijn waardoor je je dankbaar, waardig en genoeg voelt, ongeacht je financiële omstandigheden.

Kastensysteem familie: laat oordelen en ongezonde vergelijkingen los

Geloof je dat je broers en zussen, je familieleden of je leeftijdsgenoten beter zijn dan jij in hun carrière, relaties of dat er meer voor ze mogelijk is? Zijn er binnen je gezin ongezonde vergelijkingen en oordelen? Voel je je constant minderwaardig ten opzichte van anderen?

Deze Activering verlost je van het vergelijken en veroordelen van jezelf, je familie en anderen in relatie tot vaardigheden, keuzes, levensstijlen en alle andere aspecten van het leven. Hierdoor kun je gelijk zijn aan anderen, ongeacht de nationaliteit waarmee je geboren bent, tot welke sociaal-economische status je momenteel behoort of welke levensstijl je kiest om te leven.

Wanneer je deze activering ontvangt, helpt het je om:
• Ongezonde vergelijkingen los te laten die je in een staat van minderwaardigheid of superioriteit brengen.
• Te stoppen met jezelf als slechter of beter te zien dan je gezinsleden of je leeftijdsgenoten.
• Je goed te voelen over jezelf door stil te staan bij je sterke punten en prestaties, een gedachtepatroon van dankbaarheid op te bouwen en jezelf te accepteren zoals je bent.

Wil jij je zielsmissie gaan leven?

Leef je Zielsmissie 1: 
Sacred Activations

333
 • 28 Sacred Activations in 4 weken
 • Journaloefeningen om de Sacred Activations verder te integreren en nieuwe inzichten te krijgen over je Zielsmissie
 • Opnames van alle individuele Sacred Activations, zodat je er zelf mee aan de slag kunt.
 • Leg de basis voor het leven van je Zielsmissie
 • Plug jezelf in de energie van de Bron en plug jezelf uit de collectieve energie van angst en negativiteit.
 • Krijg toegang tot een energetische tool waar je altijd op terug kunt vallen en die je ongeacht waar je staat in je Zielsmissie (steeds opnieuw) verder kan helpen.
 • Toegang tot een FB Groep waarin je al je vragen kunt stellen en waarin ik je op weg help met het leven van je Zielsmissie!
 • Met als BONUS: toegang tot Eerste Hulp bij Negativiteit. Deze serie van activeringen (het grootste deel daarvan is geen onderdeel van de rest van het programma, dus die zijn echt extra) helpen je om niet te blijven hangen in een spiraal van negativiteit.

Ik ben Karin en ik help jou met het leven van je Zielsmissie. Dit doe ik onder andere door readings. Ik heb intussen voor behoorlijk wat zielen in hun Akasha Kronieken mogen duiken om informatie boven te halen over wie ze zijn op Zielsniveau. Elke keer weer is het een feest van herkenning, soms hilarisch en soms ook een vertwijfeld: ehh ja, dat doe ik inderdaad… 

En daarnaast ondersteun ik je ook op andere manieren: door je te helpen met energetische tools zoals de Sacred Activations, of inzichten of kennis. Als je je Zielsmissie wilt gaan leven ben je bij mij aan het goede adres!