Minireading: Zielskwaliteiten

Heb je weleens meer over jouw ziel willen weten?

Heb je je weleens afgevraagd:

  • Wat jouw voornaamste gaven zijn?
  • Hoe je je leven kunt inrichten zodat je jouw zielskwaliteiten volop kunt benutten?
  • Hoe je kunt herkennen als je in situaties verzeild bent geraakt die absoluut niet resoneren met jouw ziel? 
In de Minireading: Zielskwaliteiten kijk ik wat de voornaamste energie is waar jouw Ziel van is gemaakt en beschrijf ik uitgebreid wat dat voor jou betekent en welke gave hierbij hoort.
Minireading

In de Minireading: Zielskwaliteiten kijk ik wat de voornaamste energie is waar jouw Ziel van is gemaakt

Zij gingen je voor:

Minireading Zielskwaliteiten

9
99
  • PDF rapport over jouw ziel
  • Gebaseerd op een reading van jouw Akasha Kronieken
  • Het ideale uitgangspunt om jouw zielsmissie te gaan leven!

Om je reading te kunnen doen heb ik een aantal gegevens van je nodig...

Om je minireading te kunnen doen heb ik een aantal gegevens nodig. Deze kun je hieronder invullen. Als je op verzenden klikt word je doorgeleid naar de betaalpagina. Als ik je betaling en je gegevens binnen heb ontvang je je reading binnen vijf werkdagen (maar meestal veel sneller).

Ik kijk er naar uit om je mooie inzichten over jezelf te mogen geven!

Ik ben Karin en ik heb intussen voor behoorlijk wat zielen in hun Akasha Kronieken mogen duiken om informatie boven te halen over wie ze zijn op Zielsniveau. Elke keer weer is het een feest van herkenning, soms hilarisch en soms ook een vertwijfeld: ehh ja, dat doe ik inderdaad… 

Hoe dan ook, elke reading opnieuw geeft praktische aanknopingspunten over hoe je in het dagelijks leven meer ruimte kunt maken voor je zielskwaliteiten en hoe je er voor zorgt dat je in je kracht staat. Als je er echt werk van maakt om de informatie uit de reading te gaan implementeren in je leven, dan zul je merken dat je grote stappen maakt in je spirituele ontwikkeling.

FAQ

Binnen vijf werkdagen nadat ik je bestelling binnen heb.

Ja, dat kan! Maar daar zitten wel wat beperkingen aan.

Bij directe familie of een samenwonende partner kun je de reading als verrassing bestellen, omdat je energetisch zodanig verbonden bent dat ik op basis van jouw toestemming in diens Akasha Kronieken kan. 

In alle andere gevallen kun je de reading ook als cadeau bestellen, maar ik kom dan alleen in de Akasha Kronieken van deze persoon als die persoon toestemming heeft gegeven voor de reading.

Ik werk hierbij op basis van vertrouwen en ga er van uit dat je of geen toestemming nodig hebt of toestemming hebt als je een reading aanvraagt. Als je een reading aanvraagt waarbij ik geen toestemming heb om de Akasha Kronieken te openen, dan gaat de reading geen goede representatie van de werkelijkheid zijn (oftewel: dat heeft geen zin, doe het niet 😉).