Mini chakra reading

Een chakra kan overactief of onderactief zijn en elk chakra heeft zijn eigen energie. Een disbalans kan zich dus op hele uiteenlopende manieren in je leven laten zien.

Zijn één of meer van onderstaande stellingen op jou van toepassing?

  • Je voelt je niet geaard alsof je hier niet hoort.
  • Je hebt financiële moeilijkheden.
  • Je hebt het idee dat je geen doelen kunt stellen of je kunt de motivatie niet vinden om naar je doelen toe te bewegen.
  • Je hebt niet de relatie die je graag wilt.
  • Je geeft heel erg veel in relaties, maar je krijgt te weinig terug.
  • Je zit heel erg in je hoofd.De bovenstaande stellingen zijn voorbeelden wat je kunt ervaren als er een chakra uit balans is. 

In de Akasha Kronieken kan ik voor je nakijken waar voor jou op dit moment de grootste disbalans is. Daarnaast geef ik je tips over hoe je deze energie beter in je leven kunt integreren.

Boek nu een mini chakra reading voor € 19,- en ontvang binnen 3 (werk)dagen jouw uitgewerkte reading in je mailbox.

Als je op de knop verzenden drukt word je naar een betaalpagina geleid waar je kunt betalen met iDeal of Paypal.

Hoi, ik ben Karin en ik kan jou helpen om meer richting te geven aan je leven en minder te verzanden in struggle. Sterker nog, ik wil je daar graag bij helpen!

Ik kan in de Akasha Kronieken nagaan wie je diep van binnen bent, wat je kwaliteiten zijn en welke blokkades je tegenhouden. Eén van de mogelijke blokkades is een chakradisbalans. Een chakra kan uit balans raken wanneer je de energie van dat chakra niet goed integreert in je leven.

Weet je nog niet veel of niks over chakra’s? Geen probleem! In de uitwerking van de reading leg ik precies uit wat de disbalans voor jou betekent en ik geef voorbeelden hoe je ervoor kunt zorgen dat je chakra weer beter in balans komt.