Leef je Zielsmissie

Leef je Zielsmissie is hét programma voor jou als je je Zielmissie wilt gaan leven.

Wil jij bijvoorbeeld:

  • meer in je kracht staan;
  • jezelf weer vinden en het leven gaan leiden waarvoor je hier gekomen bent?
  • meer tijd voor jezelf hebben en meer energie om die tijd te kunnen gebruiken voor leuke dingen?;
  • betere relaties die niet gebaseerd zijn op opoffering en schuldgevoel?
  • je bedrijf runnen op een manier waarop je de impact hebt die je wilt hebben zonder dat het ten koste gaat van jezelf.

Dan is het programma “Leef je Zielsmissie” wellicht iets voor jou!

'Leef je Zielsmissie' draait helemaal om jou: waar jij nu staat, waar jij heen wilt en wat jij nodig hebt om daar te komen.

Waar we aan gaan werken, ligt dus ook helemaal aan jou. Zo kun je bijvoorbeeld:

Dichter bij jezelf komen, focussen op je ware essentie en gaan ervaren wie jij eigenlijk bent en wat je wilt; 

Meer in je kracht komen, je eigen keuzes gaan maken (los van wat anderen daar van vinden) en jouw leven gaan leiden;

Relaties gaan ervaren op basis van echte liefde in plaats van opoffering en schuldgevoel;

Je eigen bedrijf nog meer in alignment brengen met wie jij bent en wat jij wilt, zodat je kunt ondernemen op de manier die bij jou past: gefocust op wie jij bent en wat jij wilt zodat je de grootste impact kunt hebben op je cliënten zonder jezelf in het proces te verliezen.

Als je kinderen hebt: de rol van ouder vormgeven op een manier die voor jou helemaal in alignment is met je essentie, zodat je je kinderen laat zien dat het ok is om je eigen weg te vinden en niet te doen wat in de maatschappij als wenselijk wordt ervaren.

Kortom: wat jouw volgende stap in het leven van je Zielsmissie ook is, het programma "Leef je Zielsmissie" helpt je op weg.

Welkom bij het programma 'Leef je zielsmissie'

De focus ligt helemaal op wat jij nodig hebt. Mijn hele toolbox staat tot jouw beschikking. 

We gaan kijken of er blokkades zijn die je op dit moment in de weg staan. Dit kunnen blokkades zijn uit vorige levens, maar ook uit dit leven. Je krijgt dus inzicht in hoeverre energetische sporen uit vorige levens je leven nu nog negatief beïnvloeden en in hoeverre copingsmechanismes uit dit leven je nu niet meer dienen. Deze blokkades worden natuurlijk ook verwijderd. 

En daarna is het tijd om aan de slag te gaan! Het verwijderen van blokkades is super waardevol, maar uiteindelijk is het krijgen van nieuwe inzichten pas de eerste stap!

Om je Zielsmissie te leven is het van belang dat je met de nieuwe inzichten aan de slag gaat om deze in te zetten in concrete actie.

En hoe dat gaat is helemaal afhankelijk van jouw proces. De rest van het programma is dus helemaal afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Om jouw proces te ondersteunen hebben we een aantal calls via Zoom en je kunt altijd contact met me opnemen via WhatsApp zodat ik je ook bij kan staan op de momenten dat dat het meeste nodig is. Je krijgt journaloefeningen om je houvast te bieden in je proces. 

Zo kun je in vier weken tijd enorme stappen zetten en ga je jezelf verbazen over wat er kan veranderen in die tijd!

Wat anderen er van vinden:

Wat een mooie ontdekking van mijzelf.
Van gevoel van overleven naar leven.
Mijn leven voelt mooi nu met zoveel mogelijkheden.
Ik had alleen maar iemand nodig om me de weg te wijzen.
Ik ben oprecht heel dankbaar, dankbaar voor je inzet je inzicht je duidelijke vertaling van alles wat ik tegen kwam. Mijn leven is voor altijd veranderd. En dit is pas het begin!! Dank ik neem het voor altijd met me mee.
Ingrid
Wow! Het traject met Karin was geen achtbaan maar een raket lancering! Wat ging het ineens hard! Met de juiste intentie om ook écht aan jezelf te willen werken, te willen wroeten en ook de confrontatie aan te gaan met je minder charmante kanten kan het zo gaan...

Aan het begin van het traject kreeg ik van Karin leuke opdrachten om zo het doel van de komende weken helder te krijgen. Ik moest diep nadenken en vooral diep voelen in wat ik graag wil. De vragen waren recht door zee en de feedback op mijn antwoorden ook. Daar houd ik van!

Ook is er naar vorige levens gekeken en jeetje wat kan dat nog veel invloed hebben. Het gedrag van toen, kan doorwerken naar nu. Maar als je eenmaal doorhebt waarin je dat allemaal toepast, zie je het sneller en mag je vaker bij jezelf in DIT leven stil staan. Dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan want sommige relaties zijn onbewust beïnvloed door je gedrag uit vorige levens. Als je dat wilt veranderen, veranderen je relaties ook. Dat kan soms even de boel flink door elkaar schudden!

Maar uiteindelijk is dat alleen maar goed. Ook werk gewijs ga je anders naar jezelf kijken en ga je samen met Karin kijken hoe je je kwaliteiten in je werk uit kan laten blinken. Soms dacht ik: jeeeetje! Alles moet helemaal anders!! Ik kan helemaal niet meer terug naar het oude! Maar dat geeft ook een bepaalde kracht en energie, want je weet dat het alleen maar beter gaat worden omdat je dichter bij jezelf komt te staan☀️
Aurélie

De focus ligt helemaal op jou en op wat jij nodig hebt, zodat jij enorme stappen kunt gaan zetten in het leven van jouw Zielsmissie!

Om je een idee te geven van wat er aan bod kan komen in de rest van het programma:

Ik kan over je schouder mee kijken zodat je snel kunt bijsturen wanneer je uit alignment gaat;

Ik help je om onderscheid te maken tussen wat je ego je ingeeft en je Hoger Zelf;

Ik help je om in te zien wanneer je ego het overneemt en je afdwaalt van je ware zelf;

Ik help je om in te tunen op je ware essentie zodat jij zelf (met mijn hulp) kunt bepalen wat er nodig is om verder in alignment te komen;

Ik kan je helpen in te zien wanneer je copingsmechanismen het overnemen, zodat je liefdevol deze zelfbeschermingstactieken achter je kunt gaan laten;

Ik kan je helpen om de verbinding met jezelf op te zoeken, zodat je kunt gaan leven vanuit je innerlijke autoriteit en echt je eigen pad kunt gaan zoeken;

Ik kan je oefeningen aandragen die je in de lastige momenten kunnen helpen om weer tot jezelf te komen en kunt gaan reageren vanuit je ware essentie. Echte groei vindt uiteindelijk namelijk altijd plaats op de lastige momenten en niet op de momenten dat alles vanzelf gaat…

Of wat er ook maar nodig is om jou te ondersteunen in jouw unieke proces.

Is het programma 'Leef je zielsmissie' voor jou?

Dit programma is voor jou als je:

Het idee hebt dat er blokkades zijn die je tegenhouden en je heel graag aan de slag wilt om ook echt je Zielsmissie te gaan leven maar het er op de een of andere manier nog niet helemaal van is gekomen;

Je van jezelf weet dat je ondanks alle goede voornemens toch moeite hebt om ook echt aan de slag te gaan om alles wat je over jezelf en het universum weet ook echt toe te gaan passen;

Je het idee hebt dat je in rondjes aan het rennen bent zonder ergens te komen;

Je een grootse droom hebt waarvan je weet (of hoopt) dat het bereikbaar is voor je, maar je geen flauw idee hebt hoe je ook daadwerkelijk die kant in kunt gaan bewegen;

Je een grote wens hebt om je Zielsmissie daadwerkelijk te gaan leven, om je eigen pad te vinden, jezelf te healen, en alle conditioneringen en copingsmechanismen achter je te laten.

 

Dit programma is niet voor jou als je:

Wilt dat ik je precies ga vertellen wat je moet gaan doen. Het vinden en volgen van je innerlijke autoriteit is juist een groot onderdeel van het leven van je Zielsmissie (dat je er nog moeite mee hebt om je innerlijke autoriteit te vinden of te volgen is uiteraard geen probleem, daar kunnen we juist aan werken);

Niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen;

Niet bereid bent om in het moment (proberen) te blijven op het moment dat je minder prettige emoties ervaart (wederom dat je er moeite mee hebt, of nog geen flauw idee hoe is geen probleem. Daar kunnen we juist aan werken);

Niet bereid bent om dingen uit te gaan proberen zonder dat je van tevoren precies weet wat het je gaat brengen.

Wilt dat ik je resultaat voor jou creëer. Er is maar één iemand die jouw leven kan veranderen en dat ben je zelf. Ik help je uiteraard op weg en ik ben er voor je tijdens het proces, maar uiteindelijk zul je zelf in beweging moeten komen.

Ben jij klaar om je Zielsmissie te gaan leven?

De details van het programma

Het hele programma duurt 4 weken en ziet er als volgt uit:

Voorwerk: In de week voor we officieel beginnen trappen we af met een hele krachtige journaloefening, zodat je helder krijgt wat je wilt en inzichten krijgt van je Hoger Zelf. 

Week 1: We beginnen met een videocall. Vooraf doe ik een reading en clearing van eventuele blokkades uit voorgaande levens en in de call bespreken we deze, zodat je beseft hoe je leven nu nog beïnvloed wordt door je voorgaande levens en je helder krijgt waar je in de komende weken mee aan de slag kunt om eindelijk vooruit te komen. Sommige dingen zullen een verrassing zijn en andere dingen zullen een ‘oh ja, dat wist ik eigenlijk wel’ zijn. Hoe dan ook ga je helder krijgen waarom je nu bent waar je bent en wat er nodig is om vooruit te komen.

Daarnaast krijg je toegang tot mij via WhatsApp zodat je al je vragen kunt stellen en al je hersenspinsels kunt delen. 

Week 2: Deze week hebben we onze tweede call. De reading heeft intussen een beetje kunnen bezinken, je gaat steeds beter herkennen hoe de voorgaande levens je nog steeds beïnvloeden en dus is het tijd om samen te gaan kijken welke concrete stappen je kunt gaan zetten om die invloed van de voorgaande levens definitief achter je te gaan laten en stappen te gaan zetten richting je nieuwe jij. Je gaat helder krijgen welke gewoontes en conditioneringen je achter je mag gaan laten om eindelijk vooruit te komen. We bespreken hele concrete actiepunten waar je na de call meteen mee aan de slag kunt om de energie van je nieuwe jij te gaan belichamen.

Je houdt toegang tot mij via WhatsApp zodat je steeds op mij terug kunt vallen als je gedachten je weer eens in de weg gaan staan of als je de neiging krijgt om terug te vallen in oud gedrag. Het is best lastig om door een verandering heen te gaan en deze ondersteuning is vaak het grote verschil zodat je de cirkel waar je nu in rondloopt eindelijk kunt gaan doorbreken.

Week 3: Deze week hebben we geen call, omdat je druk bent met het implementeren van de dingen die we in week 2 besproken hebben. En als je vast loopt kun je altijd via WhatsApp om hulp vragen. Je staat er dus niet alleen voor!

Week 4: In week 4 hebben we onze (voorlopig) laatste call. Ja de tijd is snel gegaan en waarschijnlijk schrik je een beetje dat het al onze laatste call is. Maar in deze call zorg ik er voor dat je weet wat er nodig is om vooruit te blijven gaan en dat je het vertrouwen hebt dat je dat ook gaat lukken. Je weet intussen zoveel en het enige wat je nog hoeft te doen is je nieuwe jij verder en verder belichamen. En na je kickstart van de afgelopen weken en de ondersteuning die je gehad hebt is het ook juist heel krachtig om daar nu zelf verder mee aan de slag te gaan. 

Na 4 weken: Na 4 weken heb je in ieder geval helderheid over wat je te doen staat en een beetje afhankelijk van hoeveel stappen je ook daadwerkelijk geïmplementeerd hebt ben je ook serieus op weg om je nieuwe jij te worden.

En natuurlijk kan het zijn dat je na een aantal weken of maanden weer even vastgelopen bent. Daarom kun je nog een extra call inplannen binnen 6 maanden na afloop van onze 4 weken samen. Juist zodat ik je nog weer even vooruit kan helpen nadat je zelf stappen gezet hebt. 

Wil jij je zielsmissie gaan leven?

Omdat ik het belangrijk vind dat je deelname aan “Leef je Zielsmissie” een positieve ervaring voor je wordt is er een altijd een call om te kijken of ik je ook daadwerkelijk kan helpen. Dit is een vrijblijvende call waarin je helder krijgt waarom je nu niet vooruit komt, je houdt er dus sowieso iets aan over!

Dus als het je wat lijkt, dan kun je hieronder een afspraak inplannen. 

Ik heb er super veel zin in om jou te helpen om je Zielsmissie te gaan leven! Zie ik je binnenkort?

Veelgestelde vragen

“Leef je Zielsmissie” is een één op één programma. Dus als ik denk dat we een goede match zijn en ik heb plek dan kun je op elk gewenst moment starten. Op dit moment heb ik volop plek.

De investering is € 197,- per maand voor 3 maanden of € 555,- als je in één keer betaald. Als je heel graag mee wilt doen, maar je hebt een wat langere periode nodig dan kun je dat aangeven op je aanvraag en neem ik het in overweging.

Ik ben Karin en ik heb intussen voor behoorlijk wat zielen in hun Akasha Kronieken mogen duiken om informatie boven te halen over wie ze zijn op Zielsniveau. Elke keer weer is het een feest van herkenning, soms hilarisch en soms ook een vertwijfeld: ehh ja, dat doe ik inderdaad… 

Hoe dan ook, elke reading opnieuw geeft praktische aanknopingspunten over hoe je in het dagelijks leven meer ruimte kunt maken voor je zielskwaliteiten en hoe je er voor zorgt dat je in je kracht staat. Als je er echt werk van maakt om de informatie uit de reading te gaan implementeren in je leven, dan zul je merken dat je grote stappen maakt in je spirituele ontwikkeling.

Het programma “Leef je Zielsmissie” is ideaal als je klaar bent om echt stappen te gaan zetten om je Zielsmissie te gaan leven en daar wel wat ondersteuning bij kunt gebruiken. Helemaal gericht op jou: waar jij nu bent, waar jij heen wilt en wat jij nodig hebt.