Leef je Zielsmissie

Komt onderstaand scenario je bekend voor?
 
Je hebt aan je overtuigingen gewerkt en je bent jezelf opnieuw aan het ontdekken. Je begint te beseffen hoeveel gedachten eigenlijk niet van jou zijn en je begint te beseffen hoeveel krachtiger je bent dan je denkt. In je hoofd begin je kennis te maken met een hele nieuwe jij. Een nieuwe jij met zoveel meer mogelijkheden, zoveel meer voldoening, zoveel meer energie.
 
Maar terwijl je dit beeld hebt voel je ook het gat met de dagelijkse realiteit. De realiteit is nog een weerspiegeling van de oude jij. Met een gebrek aan energie, een gebrek aan tijd, een gebrek aan geld. Overal mensen die iets van je willen, maar je ondertussen niet echt waarderen. Je voelt je onrustig omdat je weet dat het allemaal anders kan, maar omdat je niet weet hoe te beginnen komt er niet veel van.
 
En om de onrust en de teleurstelling niet te voelen tune je weer in op je nieuwe jij. En je ziet weer nieuwe mogelijkheden en het beeld van jou in je kracht wordt steeds sterker. Maar daarmee wordt het gat met de realiteit ook steeds groter. Waardoor je liever tijd doorbrengt in gedachten met je nieuwe jij dan gevangen in de werkelijkheid van je leven.
 
Als dit je bekend voorkomt dan is het tijd dat je stappen gaat zetten om het gat tussen je realiteit en je potentieel te verkleinen, oftewel het is tijd om je Zielsmissie te gaan leven!

Ben je klaar om het gat tussen je realiteit en 
je potentieel te verkleinen?

Welkom bij het programma 'Leef je zielsmissie'

In het programma ‘Leef je zielsmissie’ dat 3 maanden zal duren ga je met mijn hulp focussen op het leven van je zielsmissie in je dagelijkse leven. Op basis van jouw unieke blauwdruk van je Ziel gaan we kijken in welke gebieden in je leven je je gaven al wel tot uitdrukking brengt en in welke gebieden nog niet. Zo komen we tot hele concrete stappen die jij kunt gaan integreren om zo een bewuste start te gaan maken met het leven van jouw zielsmissie!

Om je zielsmissie te kunnen leven zijn de volgende onderdelen essentieel en daar zullen we dan ook absoluut op gaan focussen in de 3 maanden dat we samenwerken:

 • Je ontvangt jouw unieke zielsgids. Een rapport waarin je te weten komt wie je bent op zielsniveau! Wat zijn je gaven? Wat zijn de specialismen van je ziel? Waar sta je nu met jouw bewustzijn? Hoe staat het met je toegang tot spirituele hulpbronnen? Hoe staat het met de verbinding met je hoger zelf? En nog veel meer…
 • Vervolgens ga je leren hoe je onderscheid maakt tussen doelen die geïnspireerd zijn door je ego of door je ziel;
 • Dan komen we samen tot een intentie waar je naar toe kunt werken waarvan je zeker weet dat het haalbaar is en dat het in de lijn ligt van wat je ziel hier op aarde wil ervaren;
 • Als er energetische blokkades zijn die je verhinderen om je intentie te verwezenlijken gaan we hier ook mee aan de slag;
 • Je leert hoe je energetisch slimme actiestappen kunt bedenken, zodat het verwezenlijken van je intentie zeker geen hard werken is (het is uiteraard nodig om moeite te doen, maar het is zeker niet de bedoeling dat er meer op je bord komt te liggen dan wat er nu ligt);
 • Je gaat in je kracht staan en we nemen je energiebalans onder de loep (en mocht deze nu negatief zijn, gaan we er uiteraard mee aan de slag om deze weer in balans te krijgen zodat je weer echt energie krijgt);
 • Je gaat je energetische intelligentie ontwikkelen, zodat je ook na deze drie maanden aan de slag kunt met het interpreteren van de feedback die het universum je geeft;

Ben je klaar om je zielsmissie te gaan leven?

Om je gaven te integreren in je dagelijkse leven zodat je weer in je kracht komt te staan en echte voldoening gaat ervaren?

Het programma ‘Leef je zielsmissie’ bevat het volgende:

 • Jouw unieke zielsgids: Een geschreven rapport over de blauwdruk van je ziel waar onder andere in staat wat voor jou de voornaamste energie is en welke gave daarbij hoort (inclusief bijbehorende valkuilen), welke specialisaties jouw ziel heeft en welke gaves dat met zich meebrengt, hoe bewust je je bent van je ziel en hoe het staat met de verbinding met je hoger zelf, het aantal gidsen dat je hebt, hoe het staat met je spirituele hulpbronnen. Daarnaast kijk ik ook of je voldoende energie tot je beschikking hebt. Zo niet, dan kijk ik hoe dat komt en dan wordt dat zeker één van de aandachtspunten om mee te gaan werken! 
 • Een aantal één op één sessies met mij: in de eerste week van het programma een sessie van een uur en daarna nog 6 sessies van een half uur.
 • Toegang tot een Facebook-groep waar je 24 uur per dag al je vragen kunt stellen, je twijfels kunt uiten en je overwinningen kunt delen. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van mij zodat je nooit lang hoeft te wachten en optimaal gebruik kunt maken van de 3 maanden!
 • BONUS: Toegang tot de cursus ‘Het leven overkomt je niet’.

De details: 

Het programma begint op 2 maart en duurt t/m 12 juni:
 • Zodra je inschrijving voltooid is krijg je binnen 24 uur toegang tot de cursus ‘Het leven overkomt je niet’.
 • Op 2 maart krijg je je rapport over je blauwdruk van je ziel in je mailbox.
 • In de week van 2 maart vindt je eerste sessie plaats van een uur waarin we kijken waar jij naar toe gaat werken als onderdeel van het leven van je zielsmissie. Of je nu al weet wat je wilt gaan creëren in je leven of niet, dat maakt niet zoveel uit. In deze eerste sessie gaan we samen komen tot een intentie waar jij naartoe kunt gaan werken en die helemaal in lijn ligt met wat jouw ziel hier op aarde wil ervaren. Daarnaast maken we een actieplan met in ieder geval de eerste stappen op weg naar het realiseren van je intentie zodat je na de sessie meteen aan de slag kunt om jouw zielsmissie daadwerkelijk te gaan leven.
 • Op 2 maart krijg je toegang tot de besloten Facebook-groep waar je al je vragen kunt stellen.
 • In de weken van 16 maart, 30 maart, 13 april, 27 april, 25 mei en 8 juni zijn de vervolgsessies van een half uur. Hierin zorgen we ervoor dat je gefocust blijft, we stellen waar nodig je actieplan bij, we halen energetische blokkades weg die je in de weg staan om je intentie te verwezenlijken en  we werken door eventuele weerstand heen.
De investering is € 444,- of 3 maandelijkse termijnen van € 155,-.

Is het programma 'Leef je zielsmissie' voor jou?

Het programma ‘Leef je zielsmissie’ is voor jou als je:

 • Je klaar bent om in je kracht te gaan staan;
 • Je klaar bent om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en te gaan staan voor wat je wilt (ook als je dat nu nog even niet zo goed weet);
 • Je bereid bent om hetgeen je denkt te weten over jezelf los te laten en te gaan experimenteren met de energie van wie je op zielsniveau bent;
 • Je bereid bent om uit je comfortzone te treden, nieuwe dingen te gaan doen en uit te proberen. Ook als dit soms een beetje eng is!

Je hoeft dus nog niet precies te weten wat je dit jaar voor jezelf wilt gaan creëren of hoe je dat gaat doen (maar je mag natuurlijk wel een idee hebben) . Dat gaan we in het programma uitvinden!

Wil jij je zielsmissie gaan leven?

.