Review indienen

Ik vergeet altijd om reviews te vragen, dus ik heb besloten om daar wat aan te doen! Ik weet dat het tijd en moeite kost om een review te maken en daarom stel ik daar wat tegenover!

Om het maken van een review zo gemakkelijk mogelijk te maken heb ik hieronder een formulier gemaakt wat je in kunt vullen. De vragen zijn allemaal optioneel (op je naam en e-mailadres na).

En als BONUS krijg je voor een geschreven review € 11,- korting op je volgende reading of cursus.

Maar dat is niet alles! Als je de moeite wilt nemen om een videoreview op te nemen dan geef ik je maar liefst € 50,- korting op je volgende reading of cursus. Voor je video kun je de vragen uit onderstaand formulier als richtlijn gebruiken, maar voel je ook vrij om te vertellen wat je maar kwijt wilt! Hij hoeft niet lang te zijn, 2-3 minuten is meer dan voldoende (maar langer mag zeker als je meer kwijt wilt). Over editen hoef je je geen zorgen te maken, dat doe ik voor je. Als je je verspreekt pauzeer je gewoon even en je begint je zin gewoon opnieuw. Ik knip het stukje met de verspreking er dan voor je uit.

 

Ik kijk er naar uit om jouw review te mogen ontvangen!

Na het indienen van je review krijg je binnen drie dagen je kortingscode. 

Oh en mocht je twijfelen waar je je korting aan uit wilt geven: sinds deze maand kun je de Spirit Guide Reading boeken en binnenkort volgt er een nieuwe ronde van ‘Leef je Zielsmissie’: een programma van zes weken met je Zielsgids als uitgangspunt om bewuster je Zielsmissie te gaan leven!


Je video review kun je hier onder indienen

Klik op bovenstaand icoon om je video review in te dienen.

Je geschreven review kun je hier onder indienen