fbpx

Hoger Zelf Challenge

Een deel van jou is onsterfelijk en heeft al vele levens geleefd. 

Dit deel van jou heeft zoveel wijsheid in zich en kan je zoveel bieden voor je spirituele ontwikkeling en het leven van je Zielsmissie.

Hoe zou het zijn om dit deel van jezelf meer ruimte te geven?

Hoe zou je leven veranderen als je de wijsheid van dit deel van jezelf zou ontgrendelen en toe zou passen in jouw leven?

Welkom bij de Hoger Zelf Challenge. 

Je Hoger Zelf is je belangrijkste bron van inspiratie en informatie voor je spirituele ontwikkeling en het leven van je Zielsmissie!

Hoe goed is jouw verbinding met je Hoger Zelf eigenlijk?

Op hoeveel van onderstaande stellingen kun je “ja” beantwoorden?

💫Ik heb een sterk gevoel wat mijn levensmissie inhoudt;

💫Ik heb eigenlijk altijd wel inspiratie over de stappen die me verder gaan helpen op mijn reis;

💫Ik voel me verbonden met een groter geheel;

💫Ik weet welke situaties me niet dienen en wat ik kan doen om dat te veranderen;

💫Ik sta vol vertrouwen in het leven;

Als je op alle antwoorden volmondig ja kunt beantwoorden is de verbinding met je Hoger Zelf waarschijnlijk meer dan prima in orde en heb je deze challenge niet nodig. 

Maar als het antwoord op één of meer van deze vragen een nee of een heel twijfelachtige ja is, dan gaat deze challenge jou helpen om een betere verbinding te krijgen met je Hoger Zelf en dat zorgt er uiteindelijk voor dat je alle vragen met ja kunt gaan beantwoorden.

De Hoger Zelf Challenge:

Je ontvangt tien dagen lang bitesized video’s bomvol informatie over je Hoger Zelf, oefeningen om een betere verbinding te krijgen met je Hoger Zelf en Sacred Activations die je ondersteunen in het hele proces.

Onder andere het volgende gaat aan bod komen:

💫Wat is je Hoger Zelf eigenlijk precies?

💫Als het Hoger Zelf zo’n geweldige bron van inspiratie en wijsheid is, waarom moet je dan moeite doen om je te verbinden met die bron?

💫Hoe vraag je je Hoger Zelf eigenlijk om hulp?

💫Wat kun je je Hoger Zelf vragen?

💫Hoe krijg je antwoord van je Hoger Zelf?

💫Hoe maak je onderscheid tussen inspiratie vanuit je ego en vanuit je Hoger Zelf?

💫Waar kun je de hulp van je Hoger Zelf zoal voor gebruiken?

💫Als bonus ontvang je 9 Sacred Activations (een energetische upgrade van je onderbewuste) waaronder Activeer je Goddelijke Essentie, Wat als er wonderen gebeuren, Angst voor het zien van de Waarheid, Moeder Aarde. Deze activeringen zijn super krachtig en de waarde hiervan alleen is al € 90,-.

In totaal krijg je tien dagen lang nieuwe content. Elke dag ontvang je interessante informatie over het Hoger Zelf, zodat je meer inzicht krijgt in het hoe en wat van je Hoger Zelf. Daarnaast krijg je oefeningen om de verbinding met je Hoger Zelf te verbeteren en deze oefeningen worden versterkt door de activeringen die je ontvangt.

Hoger Zelf Challenge

22
  • 10 dagen lang behapbare videocontent bomvol info over je Hoger Zelf en opdrachten om een betere verbinding met je Hoger Zelf te krijgen
  • Leer je af te stemmen op je Hoger Zelf
  • Leer onderscheid te maken tussen de stem van je Ziel en van je Ego.
  • Geef een nieuwe dimensie aan het leven van je Zielsmissie
  • In totaal 9 Sacred Activations om je te ondersteunen in deze challenge (en lang daarna).

Ik ben Karin en ik heb intussen voor behoorlijk wat zielen in hun Akasha Kronieken mogen duiken om informatie boven te halen over wie ze zijn op Zielsniveau. Elke keer weer is het een feest van herkenning, soms hilarisch en soms ook een vertwijfeld: ehh ja, dat doe ik inderdaad… 

In een reading kijk ik ook altijd hoe het gesteld is met de verbinding met het Hoger Zelf en dus weet ik als geen ander dat deze bij veel mensen verbeterd zou kunnen worden. En dat terwijl het Hoger Zelf zo’n mooie bron van inspiratie en wijsheid is!

Het werd dus hoog tijd om een laagdrempelige manier op te zetten waarmee jij aan de slag kan om de verbinding met je Hoger Zelf te verbeteren! Het resultaat: deze Hoger Zelf Challenge. Alle oefeningen hebben mij zeker geholpen om bewuster in te tunen op mijn Hoger Zelf en steeds meer inspiratie en wijsheid te mogen ontvangen. 

Ik hoop dat ze jou ook op weg helpen naar een leven metier inspiratie en voldoening!

De 3 stappen om mee te doen aan de challenge

Stap 1: Klik op de knop om de challenge te bestellen. Je wordt doorgeleid naar de betaalpagina waar je met iDeal of Credit Card kunt betalen. 

Stap 2: Tijdens het betaalproces maak je meteen je account aan, zodat je meteen aan de slag kunt met de eerste video. 

Stap 3: Kijk de video’s, ontvang de activeringen, leer vanalles over je Hoger Zelf en misschien wel het belangrijkste: ga aan de slag met de opdrachten! De verbinding met je Hoger Zelf verbetert niet door het tot je nemen van informatie. Maar als je aan de slag gaan met de oefeningen, dan weet ik zeker dat je over een 10 dagen een betere verbinding hebt!

Hoger Zelf Challenge

22
  • 10 dagen lang behapbare videocontent bomvol info over je Hoger Zelf en opdrachten om een betere verbinding met je Hoger Zelf te krijgen
  • Leer je af te stemmen op je Hoger Zelf
  • Leer onderscheid te maken tussen de stem van je Ziel en van je Ego.
  • Geef een nieuwe dimensie aan het leven van je Zielsmissie
  • In totaal 9 Sacred Activations om je te ondersteunen in deze challenge (en lang daarna).