fbpx

Hoger Zelf Challenge

Je Hoger Zelf is een belangrijkste bron van intuïtieve informatie. Het is jouw Zielsdeel en kan je daarom voorzien van inspiratie en praktische informatie over het leven van je Zielsmissie.

Om je Zielsmissie te kunnen leven is het dan ook enorm handig als je weet hoe je om hulp kunt vragen, hoe je antwoord krijgt en hoe je de antwoorden van je Hoger Zelf onderscheid van je ego!

Vandaar dat ik een challenge heb gemaakt waarin je enerzijds van alles leert over je Hoger Zelf en waarin je natuurlijk ook aan de slag gaat om beter in verbinding te komen met je Hoger Zelf, zodat jij kunt gaan ervaren hoe het voelt om je intuïtie te volgen!

Je Hoger Zelf is jouw Zielsdeel en daarmee je belangrijkste bron van inspiratie en informatie over het leven van je Zielsmissie!

De Hoger Zelf Challenge:

Je ontvangt zeven e-mails bomvol met informatie over je Hoger Zelf en met oefeningen om een betere verbinding te krijgen met je Hoger Zelf.

Onder andere het volgende gaat aan bod komen:

 • Wat is je Hoger Zelf eigenlijk precies?
 • Als het Hoger Zelf zo’n geweldige bron van inspiratie en wijsheid is, waarom moet je dan moeite doen om je te verbinden met die bron?
 • Hoe vraag je je Hoger Zelf eigenlijk om hulp?
 • Hoe krijg je antwoord van je Hoger Zelf?
 • Hoe maak je onderscheid tussen inspiratie vanuit je ego en vanuit je Hoger Zelf?
 • Waar kun je de hulp van je Hoger Zelf zoal voor gebruiken?
 • En nog veel meer…

In totaal krijg je zeven dagen lang elke dag een e-mail. In elke e-mail vind je interessante informatie over het Hoger Zelf, zodat je meer inzicht krijgt in het hoe en wat van je Hoger Zelf. Daarnaast vind je in elke e-mail één of meerdere oefeningen om de verbinding met je Hoger Zelf te versterken.

Hoger Zelf Challenge

4
44
 • 7 dagen lang een e-mail bomvol info over je Hoger Zelf en opdrachten om een betere verbinding met je Hoger Zelf te krijgen
 • Leer je af te stemmen op je Hoger Zelf
 • Leer onderscheid te maken tussen de stem van je Ziel en van je Ego.
 • Geef een nieuwe dimensie aan het leven van je Zielsmissie

Ik ben Karin en ik heb intussen voor behoorlijk wat zielen in hun Akasha Kronieken mogen duiken om informatie boven te halen over wie ze zijn op Zielsniveau. Elke keer weer is het een feest van herkenning, soms hilarisch en soms ook een vertwijfeld: ehh ja, dat doe ik inderdaad… 

In een reading kijk ik ook altijd hoe het gesteld is met de verbinding met het Hoger Zelf en dus weet ik als geen ander dat deze bij veel mensen verbeterd zou kunnen worden. En dat terwijl het Hoger Zelf zo’n mooie bron van inspiratie en wijsheid is!

Het werd dus hoog tijd om een laagdrempelige manier op te zetten waarmee jij aan de slag kan om de verbinding met je Hoger Zelf te verbeteren! Het resultaat: deze Hoger Zelf Challenge. Alle oefeningen hebben mij zeker geholpen om bewuster in te tunen op mijn Hoger Zelf en steeds meer inspiratie en wijsheid te mogen ontvangen. 

Ik hoop dat ze jou ook op weg helpen naar een leven metier inspiratie en voldoening!

De 3 stappen om mee te doen aan de challenge

Stap 1: Klik op de knop om de challenge te bestellen. Je wordt doorgeleid naar de betaalpagina waar je met iDeal of Paypal kunt betalen. 

Stap 2: Binnen 15 minuten krijg je de eerste e-mail van de challenge. Niks gehad? Kijk zeker ook even in je spambox. Nog steeds niks gehad? Mail me even op info@nikarami.nl. 

Stap 3: Lees je e-mails, leer vanalles over je Hoger Zelf en misschien wel het belangrijkste: ga aan de slag met de opdrachten! De verbinding met je Hoger Zelf verbetert niet door het tot je nemen van informatie. Maar als je aan de slag gaan met de oefeningen, dan weet ik zeker dat je over een week een betere verbinding hebt!

 

Hoger Zelf Challenge

4
44
 • 7 dagen lang een e-mail bomvol info over je Hoger Zelf en opdrachten om een betere verbinding met je Hoger Zelf te krijgen
 • Leer je af te stemmen op je Hoger Zelf
 • Leer onderscheid te maken tussen de stem van je Ziel en van je Ego.
 • Geef een nieuwe dimensie aan het leven van je Zielsmissie