Online training: Het leven overkomt je niet

Leer in twee maanden hoe jouw energie gespiegeld wordt door je leven en hoe je dit kunt gebruiken om jezelf beter te leren kennen en in je kracht te gaan staan.

De theorie: ik creëer mijn eigen leven!

De praktijk: Ehhh waar kwam dat vandaan???

Wellicht verslind je het ene spirituele boek na het andere. Je weet dat je je eigen ervaringen creëert en tegelijkertijd heb je geen flauw idee hoe je je huidige ervaringen gecreëerd hebt. En dus visualiseer je, je mediteert en je doet je affirmaties. Maar als je heel eerlijk naar jezelf bent ben heb je nog steeds geen idee hoe je je huidige omstandigheden gecreëerd hebt en zijn ze ook nog grotendeels hetzelfde als een jaar geleden.

As je al even op het spirituele pad bent dan is het waarschijnlijk niet nieuw voor je dat je leven als het ware een spiegel is voor je eigen energie. En dit kun je natuurlijk bewust inzetten om je leven te veranderen, maar uiteindelijk is het ook vooral een spiegel om jezelf beter te leren kennen. Je leven weerspiegelt feilloos de energie die je uitzendt, maar omdat het grootste deel hiervan onbewust gaat is het best heel moeilijk om hier bewust mee te werken. Maar de wet van de aantrekkingskracht is er niet zozeer om alles in je leven aan te trekken wat je wilt. De wet van de aantrekkingskracht is er zodat jij je bewust kunt worden van de energie die je uitzendt. En hiermee is het dus eigenlijk een hele mooie tool om je bewust te worden van de energie die je uitzendt en daarmee jezelf beter te leren kennen en in je kracht te gaan staan. 

Het leren interpreteren van je leven is dus een hele mooie manier om jezelf beter te leren kennen. En dat is precies wat je in deze training van twee maanden gaat leren!

Het leven spiegelt jouw energie zodat je je bewust kunt worden van de energie die je uitzendt en hiermee jezelf beter kunt leren kennen en in je kracht kunt gaan staan.

Daarom wil ik je uitnodigen voor een training waarin alles wat je moet weten om grip te krijgen op hoe je je huidige leven creëert uitgebreid aan bod komt. We gaan onder andere kijken naar:

De waarheid over karma, levenslessen en de wet van de aantrekkingskracht

Er wordt veel gezegd en geschreven over karma, levenslessen en de wet van de aantrekkingskracht en veel ervan is niet volledig. En hierdoor zijn er veel misverstanden in de wereld. We gaan dan ook eerst kijken hoe het nou werkelijk zit met karma, levenslessen en de wet van de aantrekkingskracht (en ook hoe het niet zit…). Je leert onder andere het volgende:

 • Waarom ‘goed doen’ uiteindelijk tegen je kan werken;
 • De voornaamste (en vaak vergeten) factor in karma en de wet van de aantrekkingskracht;
 • Wat levenslessen zijn en wat dat betekent voor jouw leven;
 • Waarom ‘de formule’ voor werken met de wet van de aantrekkingskracht niet bestaat.

Wat je wel kunt beïnvloeden in je leven en wat niet

Je leert precies wat je wel kunt beïnvloeden en wat niet. Zodat je enerzijds niet al je energie verspilt aan het veranderen van zaken die je helemaal niet kunt veranderen en anderzijds dingen die je wel degelijk kunt veranderen niet meer voor lief hoeft te nemen. Hierbij komt het volgende aan bod:

 • Het belang van grenzen en wat hierbij het belangrijkste aspect is zodat je jezelf niet uit je kracht zet;
 • Hoe je voorkomt dat je ego je in de weg gaat staan; 
 • De rol van vrije wil…

Energetische intelligentie: wat is het en hoe kun je er aan werken?

We gaan kijken naar je energetische intelligentie, hoe je deze kunt verhogen en hoe je deze in kunt zetten om te ontrafelen hoe jouw leven energetisch in elkaar zit en hoe je daarmee jouw leven creëert. 

 • De belangrijkste eigenschap om je energetische intelligentie te verhogen (iedereen kan het, je hoeft geen aangeboren speciale gaves te hebben of helderziend te zijn)
 • Hoe je je energetische intelligentie inzet om er achter te komen hoe je specifieke gebeurtenissen aantrekt., 

De eerste stappen naar bewust creeren

Als je eenmaal weet waardoor bepaalde situaties op je pad komen wordt het tijd om in actie te komen. In deze module leer je alles wat je moet weten om van onbewust creëren de stap te zetten naar bewust creëren, want juist door bewust te gaan werken met de wet van de aantrekkingskracht leer je jezelf het beste kennen.

 • De kracht van intenties en hoe zet je eigenlijk slimme intenties?
 • Hoe maak je een stappenplan om je intentie uit te laten komen?
 • Hoe zorg je ervoor dat je doorgaat na die vliegende start?
 • Hoe weet je dat je op de juiste weg bent (hint: het is niet ‘als je intentie werkelijkheid is geworden’)

Het leven spiegelt jouw energie 24 uur per dag, 7 dagen per week… De vraag is niet of je je eigen leven creëert, de vraag is of jij in de spiegel wilt gaan kijken die het leven je voorhoudt. 

Het leven overkomt je niet: de training

Deze training is voor jou als je:

 • Bereid bent om in de spiegel te kijken hoe het komt dat jij bepaalde ervaringen in je leven aantrekt;
 • Bereid bent om nieuwe dingen te gaan doen om oude patronen voor eens en voor altijd achter je te laten;
 • Nieuwsgierig bent hoe het universum nou eigenlijk werkt.

Deze training is niet voor jou als je:

 • Het idee hebt dat het leven een aaneenschakeling is van willekeurige gebeurtenissen waarop jij geen invloed uit kunt oefenen;
 • Je leven liever precies zo houdt als het nu is;
 • Liever blijft doen wat je altijd al gedaan hebt.

De training bestaat uit 17 video’s en als je je inschrijft ontvang je de eerste video binnen 24 uur. Je kunt dus heel snel beginnen!

In totaal 17 video’s verdeeld over 2 maanden waarin je alles leert over karma, de wet van de aantrekkingskracht, wat je wel kunt beïnvloeden in je leven en wat niet, energetische intelligentie en bewust creëren. De video’s geven jou de tools om grip te krijgen op het waarom van de dingen die nu in je leven gebeuren. En daarmee maak je letterlijk ruimte om bewust je leven stapje voor stapje te gaan veranderen en in je kracht te gaan staan.

Een werkboek om op een overzichtelijke en laagdrempelige manier aan de slag te kunnen om inzicht te krijgen in hoe je nu je eigen realiteit creëert.

Op dit moment is het niet mogelijk om deze training te doen. Ik ben druk bezig om een nieuwe versie op te zetten. Wil je als eerste weten wanneer deze online komt? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

.

FAQ

Zo lang als je maar wilt. De training is opgezet om in 2 maanden af te ronden, maar als je meer tijd nog hebt, geen enkel probleem!

Je kunt betalen met iDeal of Paypal. Het is ook mogelijk om met een overschrijving te betalen. Neem in dat geval even contact met me op via info@nikarami.nl. 

Ik wil meedoen, wat nu?

Superleuk dat je mee wilt doen! Hieronder vind je precies hoe alles in zijn werk gaat:

 • Als je hierboven op de link klikt om mee te doen word je doorgeleid naar een betaalpagina waar je kunt betalen met Paypal of iDeal. 
 • Je krijgt alle video’s en het werkboek per e-mail opgestuurd. De eerste video ontvang je binnen 24 uur na de betaling. Daarna krijg je om de 4 dagen een nieuwe video. Helemaal op het einde krijg je nog een mail met alle video’s en het werkboek zodat je alles handig bij elkaar hebt.