Eerste Hulp bij Negativiteit

Sta eens stil bij wat voor invloed negativiteit eigenlijk op jouw leven heeft.

– Je wordt droevig als je nadenkt over waar het naar toe gaat met de wereld;

– Je wordt snel getriggerd door mensen die je bijvoorbeeld veroordelen of niet serieus nemen;

– Je neemt snel de vibe over van chronische klagers;

– Je gaat confrontaties of moeilijke gesprekken uit de weg, omdat je liever geen drama in je leven hebt;

En zo zijn er nog veel meer manieren waardoor jij door negativiteit beinvloed kunt worden in de manier waarop je je leven leidt en het leven ervaart.

Wil jij geen last meer hebben van negativiteit en je niet langer laten beinvloeden door de shit van anderen?

Wil jij geen last meer hebben van negativiteit en je niet langer laten beinvloeden door de shit van anderen?

Om er voor te zorgen dat jij voortaan jouw leven kunt gaan leiden, zonder daarbij rekening te hoeven houden met de negativiteit van anderen, ga ik je op twee manieren op weg helpen:

Allereerst door een selectie van Sacred Activations die jou meteen helpen om uit een negatieve spiraal te stappen.

Je weet wel: je komt thuis van een lange dag werken en je hebt de hele dag alleen maar naar het geklaag van je collega’s geluisterd en je hebt moeite om die vibe weer van je af te schudden.

Of misschien ben je iemand tegen gekomen die heel duidelijk was in zijn of haar mening over ‘idioten die geloven in het helende vermogen van het menselijk lichaam’ of andere enorm polariserende onderwerpen.

Hoe dan ook: ook al wil je het niet, soms wordt je gewoon meegezogen in de negativiteit van mensen om je heen (en soms in je eigen negativiteit) en het kan oprecht heel lastig zijn om daar weer uit te komen.

I hear you! Daarom krijg je van mij een opname met een selectie van Sacred Activations om je in het moment zelf weer uit die spiraal van negativiteit te helpen. 

En daarnaast help ik je op weg om jezelf niet meer zo te laten beinvloeden door negativiteit. Want laten we eerlijk zijn: je kunt nog zo vaak je negatieve vibe fiksen door er energetisch werk op los te laten (en ik houd van energetisch werk, begrijp me niet verkeerd!), maar zolang jij op precies dezelfde manier in het leven blijft staan en precies dezelfde dingen blijft doen blijf je dus ook precies dezelfde negatieve shit aantrekken. En dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn!

Dus we gaan ook focussen op het permanent veranderen van jouw energie, zodat je enerzijds jezelf niet meer zo laat beinvloeden door al die negativiteit en anderzijds (lang leve de wet van de aantrekkingskracht) minder negativiteit aan gaat trekken. 

Je kunt nog zo vaak je negatieve vibe fiksen door er energetisch werk op los te laten, maar zolang jij op precies dezelfde manier in het leven blijft staan en precies dezelfde dingen blijft doen blijf je dus ook precies dezelfde negatieve shit aantrekken.​

Welkom bij 'Eerste Hulp bij Negativiteit'

Het idee hiervoor ontstond toen ik laatst zelf in een negatieve spiraal zat en een aantal Sacred Activations gebruikte om daar weer uit te komen.

Ik heb toen meteen een opname gemaakt van deze activeringen en hem gedeeld in de Facebook groep die hoort bij mijn programma ‘Leef je Zielsmissie 1: Sacred Activations’. Maar toen bedacht ik me dat ik er meer omheen wilde doen.

Vooral ook omdat het nog veel belangrijker is om je energie permanent te veranderen zodat je minder negativiteit aantrekt. 

Vandaar dat ik besloten heb om twee sessies met Sacred Activations te maken die jou helpen om het effect van negativiteit op jouw leven te verminderen.

In week 1 focussen we op het shiften van je energie als je in een negatieve spiraal terecht bent gekomen, een soort eerste hulp bij een negatieve vibe. De activeringen die je ontvangt zijn:
Alchemy van de Derde Dimensie;
Zwarte Magie;
Confrontatie naar Liefde;
Vasthouden aan Emoties Deactivering;
‘Mensen zijn stom en ik haat het hier’ Deactivering;
Arme Ik Deactivering;
Laat separatie, woede, wrok, oordeel, angst en haat los;
Originele Lichttaal Activering;
Stop Parasieten;
DNA activering van geluk, liefde en eenheid.

En in week 2 gaan we kijken wat er nodig is om je energie permanent te veranderen, zodat je jouw leven niet meer laat bepalen door (het vermijden van) negativiteit. Ook hiervoor ontvang je een aantal activeringen en daarnaast ga je ontdekken wat je kunt doen om meer in je kracht te komen zodat je minder last hebt van negativiteit. De activeringen die je ontvangt zijn:
Zit je Vast;
Autoriteit en Macht Ontkoppeling;
Goed en Slecht Activering;
Hemel op Aarde;
Mind Control;
Zelfliefde;
In je Kracht Staan;
Moeder Aarde;
Innerlijke Vrede;
Verslavingenoplosser;
Geïnspireerde Actie.

De details: het hoe en wanneer!​

Zodra je je inschrijft krijg je toegang tot de cursusomgeving en zul je zien dat je al een en ander tot je beschikking hebt: de drie basis Sacred Activations (die je wellicht al hebt gehad, maar omdat ik je zeker aanraad om deze ontvangen te hebben voor je andere activeringen ontvangt vind je ze nog een keer in je cursusomgeving).

Daarnaast ontvang je meteen toegang tot de eerste sessie met Sacred Activations: een audio-opname met de activeringen die je gaan helpen om op elk moment uit de negatieve energie te komen. Dus je gaat september in met een mooie tool om jezelf te helpen elke keer als je in een negatieve vibe terecht komt.

Een week later krijg je toegang tot de tweede sessie met Sacred Activations die je geen helpen met het belichamen van een nieuwe versie van jezelf en een videoserie met uitleg om je op weg te helpen (want ja, ik snap helemaal dat het heel logisch klinkt dat er niks structureel verandert als je hetzelfde blijft doen, maar dat je tegelijkertijd denkt: maar wat kan ik dan anders doen??)

Sacred Activations:
Eerste Hulp bij Negativiteit

44
  • Twee sessies met Sacred Activations die jou helpen anders om te gaan met negativiteit
  • Tools om in het moment de opgepikte negativitieit van je af te schudden
  • Kom te weten wat jij kunt doen om minder negativiteit aan te trekken!
  • Laat negativiteit niet langer jouw leven beinvloeden

Ik ben Karin en ik heb intussen behoorlijk wat zielen geholpen met de eerste (en verdere) bewuste stappen in het leven van hun Zielsmissie. 

Ik weet als geen ander wat het van je vraagt om je Zielsmissie te leven en heb de tools en wijsheid die jou op weg gaan helpen met het leven van jouw Zielsmissie. 

Sacred Activations zijn een super mooie tool om je energie op verschillende lagen te transformeren. Op mentaal en emotioneel niveau, maar ook op fysiek en zielsniveau. 

Mijn uitgangspunt bij alles wat ik doe is: energetisch werk is super mooi en helpt je enorm op weg, maar tegelijkertijd is het belangrijk om een nieuwe energie te belichamen om blijvend je leven te veranderen. Juist dit maakt mijn benadering uniek, omdat ik verder kijk dan alleen de shift in het moment.