Energetische zuivering van je woning

Heb je soms een oncomfortabel gevoel in je eigen woning? Dan kan het zomaar zijn dat er een energetische mismatch is tussen jouw energie en de energie van je woning!

Een energetische mismatch kan bijvoorbeeld ontstaan doordat jij net door een hele transformatie heen bent gegaan, maar je omgeving is nog niet met je mee veranderd. Je omgeving houdt de energie nog vast als het ware die jij juist achter je aan het laten bent. Het kan dan enorm helpen om de energie van je woning te laten zuiveren, zodat je woning en jij weer op dezelfde frequentie zitten. Het wordt dan meteen voor jou een stuk gemakkelijker om niet terug te vallen in je oude gewoontes. 

Als één of meerdere van onderstaande signalen je bekend voorkomen, dan is het zeker tijd voor een energetische zuivering van je woning!

  • Heb je bepaalde plaatsen in je huis die je (on)bewust vermijdt?
  • Voel je je niet comfortabel of op je gemak in je eigen woning?
  • Ben je net verhuisd en heb je het idee dat er nog energie van de vorige bewoners hangt?
  • Heb je net een flinke persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt en heb je het idee dat de energie in je huis nog niet mee is veranderd?
  • Staat je huis al een tijd te koop en wil het maar niet verkopen?

In al deze gevallen kan het raadzaam zijn om je huis energetisch te laten zuiveren.

De reading en zuivering van je woning vinden plaats in de Akasha Kronieken en doe ik dus op afstand. Ik hoef niet fysiek in de woning aanwezig te zijn om de zuivering te kunnen doen.

Ik kijk in de Akasha Kronieken van je woning wat er energetisch aan de hand is en ik verwijder alles wat je niet dient. Je krijgt een (uitgebreide) mail met wat ik gevonden heb en tips om te voorkomen dat het terug komt!

Als je nog vragen hebt...

Als je op bovenstaande knop klikt word je doorgeleid naar de betaalpagina. Je kunt betalen met iDeal of Paypal. Vervolgens ontvang je binnen één (werk)dag een e-mail van mij waarin ik vraag om de gegevens om de reading en zuivering te kunnen doen. Mocht er om wat voor reden dan ook iets niet goed gaan met de betaling, neem even contact op via info@nikarami.nl.

Helaas niet, tenzij je je werkplek huurt. Als je niet voor de werkplek betaalt ben je energetisch gezien niet verantwoordelijk voor de plek en kun je deze dus ook niet laten zuiveren. 

Mail je vraag gerust naar info@nikarami.nl. Ik ben benieuwd!