Zit je op het moment even vast?

Wil je graag iets veranderen in je leven, maar lukt het maar niet?

Probeer je een patroon te doorbreken, maar val je steeds weer terug?

Heb je geen idee wat je wilt?

Weet je wel wat je wilt, maar heb je moeite om in beweging te komen?

Of kun je op wat voor manier dan ook een energetisch steuntje in de rug gebruiken?

Een energetisch steuntje in je rug helpt je op weg 
én geeft je nieuwe inzichten

Verandering kan lastig zijn en Sacred Activations kunnen je in dit lastige proces van verandering ondersteunen.

Eén van de grootste factoren waardoor verandering zo lastig is, is dat oude patronen als snelwegen zijn voor onze hersenen terwijl nieuwe patronen een nog onbegaanbaar bospaadje zijn. Hoe vaker je er overheen loopt, hoe breder het pad wordt. Maar zeker in het begin kan het als onbegaanbaar voelen. Of je hebt geen idee hoe je eigenlijk moet veranderen, juist omdat er nog geen paadje is in je hersenen kan het zijn dat je ook lastig andere mogelijkheden voor jezelf ziet. 

Daarnaast kan het moeilijk zijn om ineens andere dingen te gaan doen. Mensen kunnen er wat van vinden. Mensen kunnen je veroordelen of afwijzen als je ineens niet meer voldoet aan hun verwachtingen.

En dan is er natuurlijk nog de zelftwijfel. Als je iets nieuws gaat doen, weet je van tevoren niet of het gaat lukken. Dat zelftwijfel om de hoek komt kijken is dus heel normaal, maar het kan het wel lastig maken om ook daadwerkelijk te veranderen.

En dan kan het ook nog zijn dat er onbewust een reden is om de verandering tegen te houden. Misschien is je identiteit verbonden met het oude patroon wat je probeert te doorbreken, of misschien is er een andere reden waardoor je onbewust juist aan het oude patroon vast houdt.

En soms heb je het idee dat alles wat je geprobeerd hebt niet werkt en weet je simpelweg niet meer wat te doen.

Dan kan een energetisch steuntje in de rug enorm helpen.

Om jou op weg te helpen stem ik me af op jouw energie, jouw intentie (of hetgeen wat je probeert achter je te laten) en dan kies ik drie activeringen die jou op weg gaan helpen in het veranderproces. 

Wat zijn sacred activations eigenlijk?

Goede vraag! Sacred Activations kun je nog het beste omschrijven als een soort energetische software. Jouw onderbewuste staat helemaal vol met programma’s. Programma’s die je van je ouders over hebt genomen, of uit het collectief. En daar is an sich niks mis mee. Deze programma’s zorgen er namelijk voor dat je niet overal over na hoeft te denken. Ze helpen je om de wereld te interpreteren en om keuzes te maken. 

Het leven zou echt super vermoeiend zijn zonder programma’s! Maar er kunnen ook (of ja, kunnen… als je regelmatig goed vast loopt in het leven, dan weet ik het eigenlijk wel zeker) ook programma’s tussen zitten die eigenlijk helemaal niet handig zijn. 

Er kunnen programma’s tussen zitten waardoor je de neiging hebt om jezelf op te offeren en anderen op de eerste plaats te zetten. Of er kunnen programma’s tussen zitten die er voor zorgen dat je jezelf klein en onopvallend houdt. Of programma’s die het lastig maken om onconditionele liefde te ervaren of die een negatieve impact hebben op je relatie met geld. De programma’s in jouw onderbewuste zijn echt super bepalend voor de keuzes die je maakt en daarmee ook op de energie die je uitzendt naar het universum en dus ook op de omstandigheden die je aantrekt. 

Als het dus chaos of machteloosheid is in je leven, is het chaos en machteloosheid in je onderbewuste. 

Nieuwe inzichten

En het mooie is dat de activeringen die boven komen jou ook inzicht gaan geven in de reden(en) waarom verandering voor jou zo moeilijk is. 

Stel je probeert een gezondheidsprobleem achter je te laten en er komt een activering naar boven die betrekking heeft op je relatie met je familie, dan weet je dat iets in de invloed van jouw familie op jou een (mede)oorzaak is voor je gezondheidsproblemen.

Of misschien komt er een zelfliefde activering naar boven als ik intune op jouw intentie om een baan te vinden die beter bij je past.

Het is altijd een verrassing wat er naar boven komt! Soms zijn het activeringen waarvan meteen duidelijk is hoe ze te maken hebben met jouw intentie of probleem en soms kan het even duren voor je dat helder hebt. Juist dit laatste is soms misschien ene beetje frustrerend, maar biedt wel een enorme potentie voor groei!

Dus vraag nu jouw 3 Sacred Activations aan, omdat jouw leven en onderbewuste wel een upgrade kunnen gebruiken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je nu denkt: jep, dat kan ik wel gebruiken, dan vind je hier meer details over het hoe en wat.

Stap 1: Een stukje verder naar beneden vind je een knop die je naar een betaalpagina leidt. Als je daarop klikt en de betaling voltooid (dat kan met iDeal of Paypal), dan ga je door naar stap 2.

stap 2: Maximaal een (werk)dag wachten tot je een e-mailtje van me krijgt. Daarin geef ik je precies aan wat ik van je nodig heb om op je energie in te kunnen tunen (als je al een keer een reading bij me besteld hebt, heb ik die gegevens al van je) en daarnaast vraag ik aan je waar je eigenlijk een energetisch steuntje in de rug bij nodig hebt. 

Stap 3: Het beantwoorden van mijn e-mail, zodat ik voor je aan de slag kan.

Stap 4: Binnen een week ontvang je de drie Sacred Activations die voor jou naar boven zijn gekomen én een video waarin ik uitleg hoe je het meeste uit de activeringen gaat halen, zodat je ook echt vooruit gaat. Want dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait.

Mocht je deelnemer zijn aan mijn programma: Leef je Zielsmissie 1: Sacred Activations dan zorg ik ervoor dat je drie activeringen krijgt die niet in dat programma zitten. Als er activeringen boven komen die je al tot je beschikking hebt laat ik het je zeker weten zodat je die mee kunt nemen in je proces, maar ik blijf net zolang activeringen naar boven halen tot er drie naar boven zijn gekomen die nieuw voor jou zijn.

Stap 5: Aan de slag gaan met de Sacred Activations en de nieuwe inspiratie die je gaat krijgen, zodat je stappen gaat zetten naar een nieuwe jij!

Energetisch steuntje in de rug

55
  • 3 Sacred Activations speciaal afgestemd op jouw situatie
  • Video die je op weg helpt om het meeste iuit de activeringen te halen
  • Nieuwe inzichten over de achtergrond van je probleem of onderliggende processen

Ik ben Karin en ik heb intussen voor behoorlijk wat zielen in hun Akasha Kronieken mogen duiken om informatie boven te halen over wie ze zijn op Zielsniveau. Elke keer weer is het een feest van herkenning, soms hilarisch en soms ook een vertwijfeld: ehh ja, dat doe ik inderdaad… 

En daarnaast ben ik mij bezig gaan houden met Sacred Activations. Juist de krachtige eenvoud hiervan zorgt ervoor dat het een enorm mooie ondersteuning is in welk proces en welke situatie dan ook. 

Dus als er iets is wat je wilt veranderen, laat je dan ondersteunen in dat proces door een aantal persoonlijk voor jou uitgezochte Sacred Activations. Ik kijk er enorm naar uit om jou op deze manier te mogen ondersteunen.