Ben jij klaar voor bewuste transformatie?

Herken jij jezelf hierin?

 • Heb je al zo hard aan jezelf gewerkt, maar snap je maar niet waarom je leven nog niet is veranderd
 • Voel je je intussen anders, heb je intussen andere gedachten, maar is op de een of andere onverklaarbare reden je leven nog niet mee veranderd?
 • En terwijl je je afvraagt waarom de wet van de aantrekkingskracht voor jou niet lijkt te werken, kom je met allerlei redenen waarom je leven nog niet is veranderd:
  • Je hebt je lessen nog niet geleerd;
  • Je bent niet spiritueel genoeg;
  • Je bent niet positief genoeg geweest;
  • Of je houdt je vast aan de gedachte dat verandering er aan komt…

Maar daar ligt het allemaal niet aan… Wil jij wel leren waar het aan ligt en wat je er aan kunt doen?

Dan is de cursus: “Je leven als spiegel van je ziel: de wet van de aantrekkingskracht als tool voor spirituele ontwikkeling en transformatie” iets voor jou.

De wet van de aantrekkingskracht is de ideale tool voor bewuste transformatie

Maar wat heeft werken met de wet van de aantrekkingskracht eigenlijk te maken met transformatie en met je spirituele ontwikkeling?

Spirituele ontwikkeling is voor mij het bewust worden van wie je bent in de kern, op zielsniveau en jezelf ook als zodanig gaan ervaren in deze aardse werkelijkheid. Op het moment dat je volledig jezelf zou zijn dan zou je het universum ervaren zoals het is: een universum van overvloed. Je zou zonder problemen nieuwe ervaringen die je kiest voor jezelf creëren. 

Als dat niet lukt (en laten we eerlijk zijn, dat is vooralsnog voor veruit de meeste mensen het geval) dan wil dat dus zeggen dat je je leven nog niet authentiek leidt. Je laat je waarschijnlijk teveel leiden door wat anderen van je verwachten of door oude overtuigingen die je niet meer dienen. En dat is precies wat de wet van de aantrekkingskracht aan je spiegelt. 

De wet van de aantrekkingskracht is dan ook de ideale tool om te ontrafelen hoe je energie nu is opgebouwd en om dat stapje voor stapje te gaan veranderen terwijl je bij elke stap die je zet de energie van die stap gespiegeld krijgt en dus je bewustzijn en je spirituele ontwikkeling een enorme boost kunt geven terwijl je de omstandigheden van je leven positief veranderd.

Geef je spirituele ontwikkeling een boost met de volgende 6 modules:​​

Module 1

De wet van de aantrekkingskracht

Er zijn veel misverstanden over de wet van de aantrekkingskracht in de omloop. In de module gaan we dan ook kijken naar hoe de wet van de aantrekkingskracht nou eigenlijk werkt. We kijken naar de essentie van de wet van de aantrekkingskracht en naar de rol van emoties en gedachten bij het creëren van je werkelijkheid. Daarnaast kijken we hoe lang het eigenlijk duurt voor een verandering van jouw energie tot een verandering leidt in wat je aantrekt en we kijken nog eens uitgebreid waarom de wet van de aantrekkingskracht zo’n mooie tool is voor transformatie.

Module 2

Het herkennen van energie

De wet van de aantrekkingskracht zorgt er voor dat je leven een perfecte spiegel is van jouw energie. Klinkt op zich logisch, maar dat roept doorgaans meer vragen op dan dat het beantwoord. Want hoe weet je nou hoe het komt dat je bepaalde situaties in je leven aantrekt? Of misschien nog wel belangrijker, hoe je er voor kunt zorgen dat je ze niet meer aantrekt? In deze module leer je om te herkennen wat voor energie je nou eigenlijk uitzendt en hoe deze aan je gespiegeld wordt in je leven. 

 

Module 3

Op weg naar bewuste transformatie

De basis van bewuste transformatie is het zetten van een krachtige intentie. We gaan dan ook kijken waneer een intentie een krachtige intentie is en hoe je deze vervolgens het universum in kunt sturen. Na het zetten van je intentie is het geen tijd om achterover te gaan zitten tot je intentie werkelijkheid wordt, maar het is juist tijd om in actie te komen. Hoe je aan inspiratie komt voor deze nieuwe acties en hoe je kunt bepalen of deze ook echt gaan bijdragen aan het verwezenlijken van jouw intentie leer je in deze module.

Module 4

Blijf op het goede pad

Ondanks een sterke start en alle goede bedoelingen is het heel normaal dat je op een gegeven moment je motivatie wat verliest. In deze module gaan we dan ook kijken hoe je allereerst je focus kunt houden. Daarnaast nemen we het verschijnsel ‘weerstand’ onder de loep. Wat is het, hoe saboteer je jezelf ermee en hoe ga je er zo goed mogelijk mee om? Als laatste kijken we naar de invloed van beperkende overtuigingen.

Module 5

Het interpreteren van energetische feedback

Als je je energie veranderd hebt dan moeten er nieuwe omstandigheden in je leven komen. Dat kan niet anders. In deze module gaan we kijken hoe je deze nieuwe omstandigheden herkend en wat ze je zeggen. Ze geven je namelijk feedback over je ingeslagen pad. Goed opletten op deze feedback zorgt ervoor dat je snel van richting kunt veranderen als dat nodig is, waardoor je geen weken of maanden (of zelfs jaren) bezig bent met iets om pas daarna de conclusie te moeten trekken dat het wellicht niet gaat werken… Ook kijken we wat er aan de hand kan zijn als er geen nieuwe omstandigheden komen, oftewel als de feedback uitblijft.

Module 6

De cirkel is rond

Met behulp van de feedback die in je leven verschijnt naar aanleiding van jouw nieuwe acties kun je als het nodig is je plan bijstellen of je kunt door naar de volgende actiestappen. In deze module kijken we naar het vervolgtraject van jouw transformatie en hoe je weet wanneer jouw transformatie voltooid is.

Bonus

De invloed van je relatiestatus op je transformatieproces

Mijn ervaring is dat veel single mensen denken dat verandering ze gemakkelijker af zou gaan als ze een partner hebben en veel mensen met een partner denken dat verandering juist makkelijker zou gaan als ze single zouden zijn. En voor beide is iets te zeggen. In deze module leer je dan ook wat de voor- en de nadelen zijn van zowel single zijn als het hebben van een relatie in een veranderproces, zodat je met nog meer vertrouwen en know-how jouw transformatieproces in kunt gaan.

Zij gingen je voor:

Je leven als spiegel van je ziel

De wet van de aantrekkingskracht als tool voor spirituele ontwikkeling en transformatie
297
00
 • 6 modules in 4 weken met video's over de volgende onderwerpen:
 • Module 1: De essentie van de wet van de aantrekkingskracht
 • Module 2: Het herkennen van energie
 • Module 3: Op weg naar bewuste transformatie
 • Module 4: Blijf op het goede pad
 • Module 5: Het interpreteren van energetische feedback
 • Module 6: De cirkel is rond
 • Bonusmodule: de invloed van je relatiestatus op je transformatieproces
 • Inclusief werkboek en downloadbare audiofiles van de lessen

Betaling in termijnen

Het is ook mogelijk om te betalen in 3 maandelijkse termijnen van € 115,-. Als je dat wilt, gebruik dan onderstaande knop.

Ik ben Karin en ik heb intussen voor behoorlijk wat zielen in hun Akasha Kronieken mogen duiken om informatie boven te halen over wie ze zijn op Zielsniveau. Elke keer weer is het een feest van herkenning, soms hilarisch en soms ook een vertwijfeld: ehh ja, dat doe ik inderdaad… 

In al die readings heb ik intussen een schat aan ervaring op gedaan hoe de energie van onze keuzes zich vertaald tot de omstandigheden die we manifesteren. Omdat ik merk dat het voor veel mensen nog een raadsel is hoe ze hun leven 24/7 bij elkaar manifesteren heb ik de cursus ‘Je leven als spiegel van je ziel’ gemaakt, waarin je leert over de energetische achtergrond van manifesteren en hoe je hiermee in de praktijk aan de slag gaat.