Leef jij op dit moment jouw zielsmissie?

Nee? Geen probleem! Daar gaan we verandering in brengen…

Hoi, ik ben Karin, zielsmissiementor. Ik heb heel erg lang gedacht dat ik niet spiritueel genoeg was om mijn zielsmissie te leven. Ik begon steeds meer aan mezelf te twijfelen. De dagen, maanden, jaren verstreken en ik had nog steeds geen idee wat mijn zielsmissie was. 

Spoel “even” een jaar of 10 verder in ik weet nu 100% zeker dat ik mijn zielsmissie leef. Mijn leven is een uitdrukking van wie ik ben als ziel. 

En niet alleen dat, ik heb intussen ook al meer dan 2300 mensen op weg geholpen met het leven van hun zielsmissie. 

Daardoor weet ik als geen ander wat er nodig is om je zielsmissie te gaan leven en welke shifts er nodig zijn om volmondig “JA!” te kunnen beantwoorden op de vraag of jij op dit moment jouw zielsmissie leeft.

readings gedaan
0 +
jaar zielsmissie mentor
0
levens veranderd
0 +

Tijdens mijn zoektocht naar mijn zielsmissie en het doen van readings voor duizenden mensen heb ik onder andere het volgende geleerd:

🦋 Wat mijn zielsmissie eigenlijk is (en niet alleen die van mij… want spoiler alert: uiteindelijk heeft iedereen dezelfde.. alleen de invulling ervan is anders en wat jouw zielsmissie uniek maakt voor jou);

🦋 Wat er precies gebeurt als ontwaakt;

🦋 Wat de rol is van het verhogen van je vibratie met betrekking tot je zielsmissie;

🦋 Waarom in je kracht komen zo ontzettend belangrijk is als je je zielsmissie wilt leven;

🦋 Wat de belangrijkste shift is die je moet maken om je zielsmissie te gaan leven;

🦋 Waarom energetisch werk vaak maar tijdelijk werkt en wat je moet doen om het wel blijvend te maken;

🦋 Waar je aan merkt dat je je zielsmissie leeft;

 
En dat is nog maar het topje van de ijsberg. 
Het is echt heel krachtig wat je doet! Ik voel me heel dankbaar, want ik bleef een beetje in kringetjes ronddraaien. Ik werd er zelfs depressief van. Dus dank je wel uit de grond van mijn hart, voor je energie en de transformatie. Ik ben erg enthousiast over jouw "kunst" zeg maar. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Tamara
Wow! Het traject met Karin was geen achtbaan maar een raket lancering! Wat ging het ineens hard!
Ik kan helemaal niet meer terug naar het oude! Maar dat geeft ook een bepaalde kracht en energie, want je weet dat het alleen maar beter gaat worden omdat je dichter bij jezelf komt te staan☀️
Aurélie

Ben jij klaar om de shift te maken van spiritueel zoeker naar zielsmissie master?

Laat mij je op weg helpen met jouw zielsmissie!

Ervaar niet langer de frustratie van de tikkende klok terwijl jij je zielsmissie aan het zoeken bent.

Weg met die zelftwijfel of je wel spiritueel genoeg bent of voldoende levenslessen hebt ervaren om je zielsmissie te kunnen leven.

Zwaai dat doelloze gevoel uit wat je ervaart als je zoekend bent en niet weet wat jouw zielsmissie is of hoe je hem ook daadwerkelijk kunt gaan leven.

Kom te weten wat
je zielsmissie is

Kom er achter wat de rol
is van het verhogen
van je vibratie

Maak die ene shift
die nodig is om
je zielsmissie te leven

De verschillende levels 
van je zielsmissie

Kom er achter wat
jouw ziel wil ervaren

Sacred Activations om je 
op weg te helpen!

Welkom bij de masterclass:
"Alles over je zielsmissie"

Masterclass: Alles over je zielsmissie

111
44
  • Kom er achter wat je zielsmissie is
  • Ga vandaag nog jouw zielsmissie leven met behulp van de belangrijkste shift in je denken die daarvoor nodig is
  • Verhoog je vibratie zonder je emoties te manipuleren
  • Verander je energie blijvend zodat je niet langer elke dag hetzelfde energetisch werk hoeft te doen of dezelfde affirmaties hoeft te herhalen
Wow! Het maakt zo'n verschil in mijn dagelijks leven nu ik bewuste keuzes kan maken om mijn zielsmissie te gaan leven. Ik ben veel zelfverzekerder, ik zit beter in mijn vel en ik voel me zoveel krachtiger!

Het was niet gemakkelijk, maar met de begeleiding van Karin heb ik eindelijk het idee dat ik het leven leef waarvoor ik hier gekomen ben.
Brenda

FAQ

Ik ben pas net begonnen op mijn spirituele pad, is deze masterclass geschikt voor mij?

Absoluut! Ik ben er zelfs een heel groot voorstander van om bewust je zielsmissie te gaan leven als je nog maar net op het spirituele pad bent. 

Hoe bewuster je wordt (oftewel: hoe verder je bent op het spirituele pad), hoe lastiger het kan worden om het verschil te overbruggen tussen je menselijke jij en je spirituele jij. 

Maar als je hier vanaf het begin af aan mee aan de slag gaat, wordt dat gat niet zo groot. Dus ja, ook als je nog niet zo lang op het spirituele pad bent is deze masterclass geschikt voor jou!

Als je volmondig “JA” kunt antwoorden op de vraag “Leef je je zielsmissie?” dan voegt deze masterclass niet zoveel voor je toe.

Maar… mijn ervaring is juist dat voor veel mensen de nadruk van hun spirituele ontwikkeling ligt op het verbinding maken met het niet aardse. En dat heeft zeker zijn plaats in het leven van je zielsmissie, maar uiteindelijk leef je je zielsmissie hier in deze aardse dimensie. 

En juist als je al langer op het spirituele pad bent en weet hoe krachtig je eigenlijk bent, maar je hebt dat nog niet echt omgezet in jouw manier van leven, dan kan het gat tussen je aardse jij en je spirituele jij bijna pijnlijk groot worden.

Als je merkt dat je een visie van jezelf hebt die je nog niet echt op de aarde gezet kunt krijgen, dan helpt deze masterclass je absoluut verder!

Als je op de knop hierboven drukt word je doorgeleid naar de betaalpagina. Daar kun je met iDeal of Paypal betalen en vervolgens krijg je binnen een uur een e-mail met toegang tot de cursusomgeving waar de masterclass op jou zit te wachten!

Zolang je wilt!

Ben je klaar om alles te weten te komen over je zielsmissie?