Akasha Reading - De Blauwdruk van je Ziel

Ben jij iemand die:

 • Al even op het spirituele pad zit?
 • Al heel veel aan jezelf hebt gewerkt?
 • Ondanks alle healings nog steeds struggelend door het leven gaat?
Je mediteert regelmatig, je doet je affirmaties, je gaat regelmatig op je yogamat staan. Je leest het ene spirituele boek na het andere. En je ziet en je voelt je de mogelijkheden. Maar toch… het lukt je niet om ook echt je leven tastbaar te veranderen. 

Het lijkt wel of je altijd iets over het hoofd ziet waardoor alles maar niet top zijn plaats wil vallen…

Waar gaat het mis?

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je niet vooruit lijkt te komen. Kort door de bocht kunnen er 4 redenen zijn waardoor het je maar niet lukt om je leven ook echt te veranderen:

 • Je weet niet wat je wilt;
 • Je denkt te weten wat je wilt, maar je Ziel wil iets heel anders;
 • De manier waarop je je doelen wilt bereiken past niet bij wie je bent op Zielsniveau;
 • Oude patronen uit dit leven of uit vorige levens staan je in de weg om te veranderen.
En weet je… Dit zijn stuk voor stuk dingen die onbewust spelen en dus kun je er eigenlijk niet zoveel aan doen dat het niet lukt… Dus geef jezelf niet de schuld!

Waarom zou je willen weten wie je bent op Zielsniveau?

De Blauwdruk van je Ziel

Als je het bovenstaande leest is het niet zo gek dat bewuste transformatie begint bij weten wie je bent op Zielsniveau, oftewel de Blauwdruk van je Ziel. Als je dat namelijk weet dan weet je wat je Ziel wil ervaren en dan heb je de tools om te weten of een manier ook jouw manier kan zijn. Je hebt dan de mogelijkheid om op jouw manier je leven te gaan leiden in plaats van op de manier waarop anderen het doen.

In je Akasha Kronieken ligt alle informatie opgeslagen van wie je bent op Zielsniveau en welke keuzes je gemaakt hebt in al je incarnaties. Een reading van je Akasha Kronieken kan je dan ook heel veel inzicht geven in wie je bent en hoe het komt dat je bepaalde situaties in je leven aan trekt (of juist niet….).

In een reading kijken we naar verschillende onderdelen van de Blauwdruk van Je Ziel. In een reading kom je onder andere het volgende te weten:

 • De belangrijkste energie van je energetische matrix, oftewel de energie waar jij voornamelijk van gemaakt bent. Dit geeft je inzicht in je spirituele gaven en in wat voor situaties je in je kracht kunt staan en wat voor situaties juist tegen je werken; 
 • De specialisaties van je Ziel. Dit geeft nog meer inzicht in spirituele gaven. 
 • Hoe het staat met de beschikbaarheid van spirituele hulpbronnen.
 • Welke gebeurtenissen uit voorgaande levens je nu nog tegenhouden.
 • Wat je kunt doen om je oude patronen te doorbreken (en om je op weg te helpen worden de blokkades die je hebt uit voorgaande levens of je jeugd ook verwijderd).
Na een reading heb je dus als het ware een kompas om ervoor te zorgen dat wat de doelen die je jezelf stelt en de manier waarop je die wilt gaan behalen overeenkomen met wat je Ziel wilt. En dat maakt het een stuk gemakkelijker om je doelen ook te bereiken! 
Daarnaast gaan we in een reading heel praktisch kijken wat jij in het hier en nu kunt doen om je oude patronen te doorbreken en terug in je kracht te stappen.

Hoe gaat een reading in zijn werk?

Als je voor jezelf besloten hebt dat je een reading wilt dan kun je op deze pagina je reading boeken. Ik heb dan in principe alle informatie die ik nodig heb voor de reading. Binnen één werkdag nadat ik je aanvraag binnen heb gekregen krijg je een e-mail van me waarin ik eventuele nadere informatie opvraag en waarin je een afspraak in kunt plannen. 

Vervolgens ga ik aan de slag met de reading en de bevindingen daarvan bespreken we in de sessie. De sessie duurt een uur. De reading en de sessie zijn beide op afstand, dus je hoeft er je huis niet voor uit! Voor de sessie stuur ik je een link voor onze meeting.

In de sessie komen we tot concrete stappen waarmee je na afloop direct aan de gang kunt om je oude patronen te doorbreken. Als er energetische blokkades zijn dan ontvang je tevens gepersonaliseerd ‘huiswerk’ om de healing die in de reading en sessie in gang wordt gezet verder door te zetten.

Van de sessie maak ik een geluidsopname, zodat je deze later nog eens terug kunt luisteren.. Je hoeft tijdens de sessie dus geen aantekeningen te maken, je kunt gewoon achterover leunen en alles wat ik je vertel over je heen laten komen.

Mocht je nog vragen hebben mail ze gerust naar info@nikarami.nl

Ja, ik wil een Blauwdruk van je Ziel - reading boeken!

Boek nu voor € 147,-